Tamam tatlışım bekliyorumyapcam canım ablam benımmm .. bı turlu denk gelmedıı .. en kısa zamanda elınde malzemelerımı aldım kıı
Gözünaydın canımne yapayım canımcım annemler geldi memleketten eskisi gibi giremiyorum...onun dışında iyiyim fıstığım sen nasılsın
Vayy vayy vayy.Bu akşam ki menü Çanak köfte
Eki Görüntüle 1495356
songun ne zamanTamam tatlışım bekliyorumSayılı günler kaldı ona göre
20 Nisan canımsongun ne zaman
yaa nevom sureler cok uzun moda da bunda da
moda cok oyaladı ama20 Nisan canım
Ayda bir yarışma yapılıyor canım
Yemek yarışması hep böyleydi zatenEn az 3 hafta olmuştur.
Ama katılım olması icin bekleniyormoda cok oyaladı amabekle bekle yoruldum nevocum
Teşekkür ederim görümcecimVayyy gelin HanımEllerine sağlık harika görünüyor
Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarımVayy vayy vayy.Bu ne güzellik. Ellerine sağlık canım.
Çok mutluyumcanım cektııımutlu musun sımdı pınk
Gaza gelmişsin yazacaktım yazmadımTeşekkür ederim görümcecim
Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarım
Gaza gelmişsin yazacaktım yazmadım
Adın çıkmış dokuza inmez sekize.Sağol canım benim kakao bana tembel dedi artık her yaptığımı koyarım
İyiyim Nevoş.Adra nehaber
Bugün işim erken bitti de kıymayı da sabahtan çıkarmıştım hadi dedim çanak yapayım. Yarına da lahana sarması mı yapsam
Kız iki pasta yaptı koydu diye beni gömdüAdın çıkmış dokuza inmez sekize.Yap yap koy da ahçı görsünler.
İyiyim Nevoş.Sen nasılsın canım?
Bu gün ne oldu kıymayı balkona Güneş'e koydum karga mı güvercin mi ikide bi balkona geliyo bi baktım kıymayı tırtıklıyormuşBizim gelin gaza geldi
Hazır elin değmişken hayrına bir de tatlı yapsana.Bugün işim erken bitti de kıymayı da sabahtan çıkarmıştım hadi dedim çanak yapayım. Yarına da lahana sarması mı yapsam
Sende bundan sonra boş durma yaptıklarını ekle görelimKız iki pasta yaptı koydu diye beni gömdü
Bu gün ne oldu kıymayı balkona Güneş'e koydum karga mı güvercin mi ikide bi balkona geliyo bi baktım koymayı tıryıklıyormuşiçeri aldım hemen, hırhız