Hazır gaza gelmişken istek belirtelim de gözümüz gönlümüz açılsın.İyiyim canım sağolBenim Gelin gaza geldi
Ya ama başka birşey iste Şerbetli tatlı Olmasın yemeyiz kiHazır elin değmişken hayrına bir de tatlı yapsana.Bülbül yuvası olsun mümkünse.
Uyanık çıktı hayvanSende bundan sonra boş durma yaptıklarını ekle görelim
Bir kıymaya sahip çıkamıyorsun
Bundan sonra sık sık marifetlerini göreceğiz hazırlıklı olHazır gaza gelmişken istek belirtelim de gözümüz gönlümüz açılsın.Sizin gelin marifetliymiş de çaktırmıyormuş meğerse.
Su böreği yaparsın bize olur muYa ama başka birşey iste Şerbetli tatlı Olmasın yemeyiz ki
Uyanık çıktı hayvanÇalışıyor Oluşumu fırsat bilmiş
Sen de onu göm yeteneklerinle.Kız iki pasta yaptı koydu diye beni gömdü
Bu gün ne oldu kıymayı balkona Güneş'e koydum karga mı güvercin mi ikide bi balkona geliyo bi baktım kıymayı tıryıklıyormuşiçeri aldım hemen, hırhız
O da olmaz ben çok seviyorum ama benim ki sevmiyorSu böreği yaparsın bize olur mu
Gömecem onu kankaSen de onu göm yeteneklerinle.Bakalım kim daha becerikli görelim.
İçli köfte yapabilirsinO da olmaz ben çok seviyorum ama benim ki sevmiyor
Gömecem onu kanka
Onu Yaparımİçli köfte yapabilirsin
Piskevütlü tavuk göğsü yap.Ya ama başka birşey iste Şerbetli tatlı Olmasın yemeyiz ki
Evet baya bir içerlemiş Kakao`ya.Bundan sonra sık sık marifetlerini göreceğiz hazırlıklı ol
Arada koydun.Böyle yemek koymamıştın.Nasıl çaktırmadım beee.. Her yaptığımı gördün
Bende kızartmıyorum canımOnu Yaparım
Bizim ki daha farklı biz içine Soğanlı kıymayla iç Yağı koyup haşlıyoruz yağ suda eriyor çok lezzetli oluyo. Kızartmıyoruz
Sizin orası neresi?Onu Yaparım
Bizim ki daha farklı biz içine Soğanlı kıymayla iç Yağı koyup haşlıyoruz yağ suda eriyor çok lezzetli oluyo. Kızartmıyoruz
Tamam o zaman artık koyarımPiskevütlü tavuk göğsü yap.
Evet baya bir içerlemiş Kakao`ya.
Arada koydun.Böyle yemek koymamıştın.
Benim kv kızartarak yapıyo, önce haşlıyo sonra kızartıyoBende kızartmıyorum canımHatta bugün yaptım Bizim orda kızartılmış olanı kimse bilmez ve yapmaz
Niye ki ihtiyacım mı var zaten Yarışmalara KatılıyorumBilsek biz daha önce gaza getirirdik
Ne yani kocan yemiyor diye sen sevdiğin şeyleri pişeremiyormusun?O da olmaz ben çok seviyorum ama benim ki sevmiyor
Gömecem onu kanka
Çok ilginçTamam o zaman artık koyarım
Benim kv kızartarak yapıyo, önce haşlıyo sonra kızartıyo
Kaç yarışmaya katıldınNiye ki ihtiyacım mı var zaten Yarışmalara Katılıyorum
Pardon da tariflerimi görenlerden evlenme teklifi alıyorum
Ya var ya yapıyorum yemiyo, niye aç Kalsın dışardan söylüyoNe yani kocan yemiyor diye sen sevdiğin şeyleri pişeremiyormusun?Az yaparım yerim.Yemezse yemesin. Sen yerken o da bakar aç kalır ikinciye de yer belki.