• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En Başarılı Bulduğunuz Sütlü Tatlı Tarifi?

• Ankete Katılan
    194
  • Anket Kapalı .
Zeytin reçeli yedin mi? Süper bi lezzet incir reçeline benziyor ama çok daha güzel:kk77:
Yok yemedim.Reçelle pek aram yok.Yesem de suyunu yerim.Patlıcanı,domatesi,havuçu duydum ama zeytini duymamıştım.Herşeyin içine şeker katıyorlar al sana reçel.:KK48:Yeşil zeytindir herhalde dimi.:KK22:

Aaaa hiç duymadım güzel olabilir:kk77:o_O

Yok yemedim.Reçelle pek aram yok.Yesem de suyunu yerim.Patlıcanı,domatesi,havuçu duydum ama zeytini duymamıştım.Herşeyin içine şeker katıyorlar al sana reçel.:KK48:Yeşil zeytindir herhalde dimi.:KK22:
Balıkesir de zeytin bolluğu olduğundan yapmışlar :) Evet yeşil zeytindi, çok beğenmiştim tadını bi daha da bulamadık. Oralılar bile yememiş. Öyle bi yapıp üretimi durdurdular herhalde

Fasulye,ayva,kiraz hatta dut yaprağı ilede bu kofte yapılıyor.
Biz en çok kiraz yapariz.:KK19:
Nasıl sararlarmış acabao_O
Normal dolma gibi galiba.Köfte de ilginçmiş.Ne kadar zengin bir mutfağımız var.Arda Türkmen anlatıyordu geçen gün.Yabancılara tavuk göğsünü anlatıyoruz.Çok şaşırıyorlar tatlının içinde tavuk olmasına diye.:KK53:Kısır ve kumpir yaptı onlara bayıldılar.:KK48:

Işimize gelmiyor yapmak:KK70:
Evet ya harbi tembel avrat:KK53:
Amma milliyetçi çıktın sende ha:KK70::KK70:
Siz yüz karası:KK70:Siz becerikli ama tembelsiniz:KK45:
Harbi çok beceriksiz birşey yapamıyor zaten:KK59:Biraz atayım nede olsa cevap veremiyor:KK70:
Bağırsakları çalıştırıyor ve çok faydalı niye yemiyorsun:KK19:Ben taze kayısı diyorum bizim oranın kayısıları başka:kk77:
Oda yalan söyleyip bizim kayısıları küçük düşürüyor:63:

Haklısın çok tembel:KK53:
Tabi milliyetçi olacağımEn Büyük TÜRKİYE:KK45:

Allahtan korkun beee bugün pazar evinizde rahat rahat oturup yatiyosunuz ben işten geldim mutfağa girdim:KK12:

Normal dolma gibi galiba.Köfte de ilginçmiş.Ne kadar zengin bir mutfağımız var.Arda Türkmen anlatıyordu geçen gün.Yabancılara tavuk göğsünü anlatıyoruz.Çok şaşırıyorlar tatlının içinde tavuk olmasına diye.:KK53:Kısır ve kumpir yaptı onlara bayıldılar.:KK48:
Cok genis canim:KK66:Bizde sarmayada köfte denir
Bunların dışında hamur işleri, et ve sebze yemekleride çok yapılır :kk77:
Türk mutfağı gibi var mı :rolleyes:

Balıkesir de zeytin bolluğu olduğundan yapmışlar :) Evet yeşil zeytindi, çok beğenmiştim tadını bi daha da bulamadık. Oralılar bile yememiş. Öyle bi yapıp üretimi durdurdular herhalde
Zaten nerede birşey bolsa onun tatlısı tuzlusu olur.Bak aklıma geldi.Hamsinin de reçelini yapmışlardı galiba.İğrenççç.:KK12:

Allahtan korkun beee bugün pazar evinizde rahat rahat oturup yatiyosunuz ben işten geldim mutfağa girdim:KK12:
Işin Gücün yok mu geçmişi inceliyorsun:63:
Zaten nerede birşey bolsa onun tatlısı tuzlusu olur.Bak aklıma geldi.Hamsinin de reçelini yapmışlardı galiba.İğrenççç.:KK12:
Ay evet onu duydum da hiç merak etmiyorum :KK47:

Back