Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın o bizden korksunKorkmayız tabi hemen ağlıyor zaten
Ellerine sağlık canım, afiyet olsunEki Görüntüle 1490836
Akşam yemeğim kiraz yaprağı sarması
Ellerine sağlık canım.Merak ediyorum bu yemeği.Eki Görüntüle 1490836
Bende istiyorumEki Görüntüle 1490836
Ohh afiyet olsun canım Arada hazır iyi oluyor, dinlenmiş oluyoruz biz de:)Bizde pide vardı bugün.Ohh hazır yemek.Bulaşık derdi de yok.Diğer türlü yok çorbası,yok salatası bir sürü bulaşık çıkıyor.
Sen de yap.Malatya gelini değilmisin?Bende istiyorum
Eşime sağlık
İyilik canım, sendenVuslat naber?
Yemedin mi hiç çok güzel, ben salçalısını daha çok sevdim. Tabi ben onu Sevdiğim için sen yoğurtluyu seversinEllerine sağlık canım.Merak ediyorum bu yemeği.
Sağol canım.Biz dinlendik de mide cok yoruldu.Ohh afiyet olsun canım Arada hazır iyi oluyor, dinlenmiş oluyoruz biz de:)
Yaptık bi kere kv deyle ama yapraklar çok kötüydü hiç sevmedimSen de yap.Malatya gelini değilmisin?
Sağol canım.Biz dinlendik de mide cok yoruldu.
Ellerine sağlık canım, afiyet olsun
Nevoş bunu normal taze yapraktan mı yapıyorsun
Sağol canımEllerine sağlık canım.Merak ediyorum bu yemeği.
Gel yapayım sanaKayınvaliden yapiyordurBende istiyorum
Eline sağlık
Ben de iyiyim canım.İyilik canım, senden
Yok yemedim.Doğru diyorsun kesin ben yoğurtlusunu daha çok severdim.Yemedin mi hiç çok güzel, ben salçalısını daha çok sevdim. Tabi ben onu Sevdiğim için sen yoğurtluyu seversin
Bizde salçalı yapılmaz sadece sosuna(soğan) ona salça eklerler.Yemedin mi hiç çok güzel, ben salçalısını daha çok sevdim. Tabi ben onu Sevdiğim için sen yoğurtluyu seversin
Çayla yedik biz de:))
Üstüne bir demlik çay iyi gider:)
Yapılışını görmedim ya ondan bilmiyorum nevoş, ayranlının yapılışını gördüm sadece :)Bizde salçalı yapılmaz sadece sosuna(soğan) ona salça eklerler.
Ben de iyiyim canım.
Yok yemedim.Doğru diyorsun kesin ben yoğurtlusunu daha çok severdim.