- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
aaaaaaaa köfte patates basit diye dedim benBöğürtlen ortalığı karıştırıyor sen köfte patatesi yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaa köfte patates basit diye dedim benBöğürtlen ortalığı karıştırıyor sen köfte patatesi yap
Kıza kastın mı var niye yoruyorsun
aaaaaaaa köfte patates basit diye dedim ben
misafilerine özen gösterdiği belli olsun diye şey ettimKıza kastın mı var niye yoruyorsun
evet canım hatırlıyorum gerçekten zor görmeye başladık güneşi..15-20 sene önce bu zamanlarda hava ne kadar sıcak oluyordu, artık yaz geç gelip erken bitiyor
uğraş kız birazHahaha Tamam tamam benim icin kavga etmeyin
diyene bak sen uğraşıyormusun kızzzzz. haaaa..uğraş kız biraz
Köftw patates de emek yok mu yani Köfteyi yoğur, tek tek şekil ver, patatesleri soy dilimle vs. vs...
misafilerine özen gösterdiği belli olsun diye şey ettim
Aynen ya yaza doyamadan bitiyor: (evet canım hatırlıyorum gerçekten zor görmeye başladık güneşi..
diyene bak sen uğraşıyormusun kızzzzz. haaaa..
ama dolapta hazır köfteler var dedi uğraş sayılmaz patatesi de hazır dondurulmuş alırKöftw patates de emek yok mu yani Köfteyi yoğur, tek tek şekil ver, patatesleri soy dilimle vs. vs...
Aynen ya yaza doyamadan bitiyor: (
Böğürtlenin sana garezi var canımHahaha Tamam tamam benim icin kavga etmeyin
Görüyorsun değil mi dmrsda
uğraş kız biraz
evet uğraşıyorum ben kolaya kaçmam
ama dolapta hazır köfteler var dedi uğraş sayılmaz patatesi de hazır dondurulmuş alır
hahaha kızcağız sorduğuna pişman oldu
Bencede
hahaha kızcağız sorduğuna pişman oldu
uğraş kız biraz
Köftw patates de emek yok mu yani Köfteyi yoğur, tek tek şekil ver, patatesleri soy dilimle vs. vs...
Aynen ya yaza doyamadan bitiyor: (
Böğürtlenin sana garezi var canım
Görüyorsun değil mi dmrsda
Bencede
tenks tatlını unutmaKizlar ugrasicam soz veriyorum.ikisinde de ugrasicam
ee katılllBende katılcem yine katılcem yine katılcem Yine sonuncu olcem ama yine katılcem yarışmaya
Bende katılcem yine katılcem yine katılcem Yine sonuncu olcem ama yine katılcem yarışmaya
Hahahaha kendimi gaza getirme çabalarımee katılll
tenks tatlını unutma