- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
selam canımm..Bir kişi de selamımı almamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canımm..Bir kişi de selamımı almamış
Bir kişi de selamımı almamış
sağol canım..güzel düşüncen içinn..ellerine sağlık şimdiden görmesem de eminim hoş olmuştur
selam canımm..
selem canım kafamda milyon şey var bide tatlı aldı yerini görmemişim kusura bakma
islim kebabı yap
tatlını da yap hemde yarışmaya eklersin
Fırın yemeği yapabilirsin canım, tavuk veya etli:)
her ikiside güzel canım tam ana yemek bunlarr..Firinda soslu kofte patates dusundum bide islim kebabi da geldi aklima.sanirim bu ikisinden biri olcak.
istanbulda öyle yaa şöyle iliklerimize kadar ısınmak istiyoruz ama daha zaman var galibaa.....???2 gündür hava ne kadar ılık, güneşliydi, ohh havalar ısındı dedim, bugün yağmur başladı soğudu yine: ((
İkisi de güzel, ama ben olsam soslu patates köfte yapardım:)Firinda soslu kofte patates dusundum bide islim kebabi da geldi aklima.sanirim bu ikisinden biri olcak.
islim daha güzelİkisi de güzel, ama ben olsam soslu patates köfte yapardım:)
sen yapppayy sütlü tatlılar ya biri kazandibi yapsında gururla vereyim oyumu :)
15-20 sene önce bu zamanlarda hava ne kadar sıcak oluyordu, artık yaz geç gelip erken bitiyoristanbulda öyle yaa şöyle iliklerimize kadar ısınmak istiyoruz ama daha zaman var galibaa.....???
iyiyim işteyim canım sen napıyosun Kakao ve Ben
-VUSLAT- selam canım
dmrsda islim yap iyidir bilmem araştır işte netten
kazandibi zor ya katılırsam pudingle katılırımsen yappp
islim daha güzel
İkisi de güzel, ama ben olsam soslu patates köfte yapardım:)
islim daha güzel
kazandibi zor ya katılırsam pudingle katılırım [/QUOTE
evet onun kıvamını tutturmak önemli
hahaha olabilir evet
Köfte patates daha bereketli olur
Böğürtlen ortalığı karıştırıyor sen köfte patatesi yapEvet ikisidr guzel alternatif.vaktim kalirsa islimi kalmazsa buzlukta hazir koftelerim var onu ativeririm firina o zaman