- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnn inşallah nevoşummRabbim gönlünüze göre versin canımSiz alın bizde gezmeye gelelim
teşekkür ederimm. sizde huzurla sağlıkla oturun inşallah yuvanızdaaCok guzel
Insallah daha daha guzellerıyle gercek olur hayellerın..
Bız ıkı sene once gerceklestırdık hayalımızı bahcemız hayvan beslıycek kadar buyuk degıl ama kızlara oyun parkı cım yaptık kenarlarada kucuk sebze ve cıcek ekıyorum
Allah ısteyen herkese nasıp etsın
Akşam gittin bi sürü konuştukteşekkür ederimm. sizde huzurla sağlıkla oturun inşallah yuvanızdaa
islim kebabı yapSelamlar hanimlaarr. yarin ve persembe gunu misafirlerim var. Bugun temizlik ve yemeklerin bir kismini hazirlicam ama tam olarak ne yapsam karar veremedim aklimda kesin olarak yaprak sarma ve su boregi var ama ana yemekte karasizim fikir verin bana nolaarrr
biz çok önceden karar verdik tariflerimizeben ne yapsam acaba hemen yapmış katılmışlar bile hamaratlar sizi
biz çok önceden karar verdik tariflerimize
Fırın yemeği yapabilirsin canım, tavuk veya etli:)Selamlar hanimlaarr. yarin ve persembe gunu misafirlerim var. Bugun temizlik ve yemeklerin bir kismini hazirlicam ama tam olarak ne yapsam karar veremedim aklimda kesin olarak yaprak sarma ve su boregi var ama ana yemekte karasizim fikir verin bana nolaarrr
acele etmek gerekbeninde aklımda var birkaç bir şey ama hangisini yapsam bilemedim
ben yaptım akşam eklicem canımm..ben ne yapsam acaba hemen yapmış katılmışlar bile hamaratlar sizi
acele etmek gerek
ben yaptım akşam eklicem canımm..
benim pazar günü misafirim vardı o yüzden yaptım bir taşla iki kuş yanii..aman ne oluyor herkes yapmış oh oh çalışkanlar sizi ellerinize saglık
Böğürtlen pembe ne yapıyorsunn..acele etmek gerek
benim pazar günü misafirim vardı o yüzden yaptım bir taşla iki kuş yanii..