- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
katıl katıl bizde varız merak etme yanlız değilsinHahahaha kendimi gaza getirme çabalarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katıl katıl bizde varız merak etme yanlız değilsinHahahaha kendimi gaza getirme çabalarım
3 olacak bakalım katilirsam bi fırsatını bulursam. 12 ye kadar yol varmış hmmmmmBenim 12. katılımım yılmadım ayaktayım
niye haftaya kadar yaparlar senin tatlını bakkUnuturmuyum tatlisiz olmaz. Ama sutlu tatli olmaz o ayri.sutlu tatliya haftaya bakicam artik.
Benim 12. katılımım yılmadım ayaktayım
niye haftaya kadar yaparlar senin tatlını bakk
20 ye kadar gidicem sonrasında havlu atıcam yeter3 olacak bakalım katilirsam bi fırsatını bulursam. 12 ye kadar yol varmış hmmmmm
İnat ettimHeyy masallah
ne yapcennnnBende katılcem yine katılcem yine katılcem Yine sonuncu olcem ama yine katılcem yarışmaya
Way way bu ne hız yeni kategori ve ardından tarifler hızınıza yetişemiyorum hatunlar Hayırlı olsun yeni kategori herkese bol şanss
Oy seni öpiyimmiii Nerde semin tarifin bakıyiiim çok yavaşsın
canımmmmOy seni öpiyimmiii Nerde semin tarifin bakıyiiim çok yavaşsın
Patlatcan demi bi bomba sen zoru seversin seeen
canımmmm
benimkide gelicek inşallah
Orasını bilmiyorum işte.ne yapcennnn
pis dedikoducularAkşam gittin bi sürü konuştuk
Ama sende bizi bırakmapis dedikoducular
sabaha kadar sizle mi oturcam kızım,işim gücüm var hee katılıyomAma sende bizi bırakma
Hem yalan mı söylemişiz, katılmıyor musun bize yoksa
E o zaman sorun yok, yalan söylemedik, iftira atmadık seni tanıyoruzsabaha kadar sizle mi oturcam kızım,işim gücüm var hee katılıyom