@ABREKA Röportajı
Ankara Burması - Sek süt sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1- sitemizin yarismasi gercekten guzel sevgili Nevrestemin senlendirmesiyle ayri bir hosluk kazaniyor, zaten yemek bolumunde saglam bir grup var canim dostlarim cok tatli insanlar yarisma eğlenceli geciyor
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2-yarismaya tabiki kazanmak icin katiliyoruz. En buyuk beklentim de madalya :)
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3-yarismanin kurallarina gelecek olursak her zaman soyledigim gibi tarif gonderme suresi gercekten cok uzun daha kisa olabilir,
Oy degistirme kapanabilir cunku bazen 1.likler 1oyla gelebiliyor degistirilmemeso daha adil olacaktir
Birde ayni tarifle katilmama kurali olsa guzel olur.
Onun disinda kurallar guzel ozellikle 3ten fazla madalyasi olan kazandigi takdirde tum haklarin 2.ye gecmesi :)
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4-surekli degisik tatlar denerim ve fotograflarim. Birgun takildigim bir topikte onlari paylasip Nevresteye gostermistim o da cok begenip suan yarisma var katil demisti ondan beri burdayim YANİİ bagimlilik yapti yarisma :)
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5-yeni kategori secilir secilmez tarif dusunmeye sunumu ayarlamaya basliyorum ne yapsinlar guluyorlar :)
Haha hele sevgilim cok kiskaniyor "hep zaten onlara yap bende istiyorum" diye
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6- yani kaybedince oturup aglamiyorum ama iste iinsaniz yinede kazanmak keyif verici. Kazansam mutlu olurum :)
7)Yarışma devam etmeli mi?
7-yarisma devam etmeli çünkü cok faydasini goruyorum gecen yillardaki tarifleri bile acip deniyorum
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
8-iddiam buyuk :) burdaki arkadaslarim bile kisa surede bana bu konuda bayagi iltifat hatta lakap siraladi :) gercek hayattaki cevrem ise zaten her zaman yemeklerimi begenir
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
9-oylar tum uyelere bildir gittigi icin ve oylama anketinde de yemegin son fotografi sunumu yer aldigi icin sunuma gore veriliyor diye dusunuyorum. Olmasi gereken yani
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
10- 3. Soruya verdigim cevaptakileri buraya da yazmak isterim zira baska rahatsiz oldugum durum yok (nevros supersin eheheh)
Ayni tarifle katilmak bence adil olmuyor
Oylarin degistirilmemesi gerekiyor
Ve en onemlisi tarifi yukleme suresi gerçekten cok uzun -bircok arkadas bu maddeye katiliyor-
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
11-fotograflama asamasi sunum icin ugraslarim vs
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
12-evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
13- farketmez hepsini yapariz
14)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
14- ayy hediyeler mi en sevdigimm :) saka bir yana gercekten hediyeler harika secen kisinin zevki muhtesem hepsine bayiliyorum
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
15-yorumlar olumlu. Yorum yapan tatli kadinlara tesekkurler kazanamasak da o guzel yorumlar varyaaa insani mutlu ediyor
Tesekkurler boyle bir yarisma yapildigi paylasimlarin arkadasliklarin kazandirildigi icin :)