@Hazal Röportajı
Sütlü İrmik tatlısı -Yazgan irmik sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1) yarışmaları çok seviyorum ve destekliyorum zaten rengarenk kk mize dahada renk katttığını düşünüyorum
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2 )tüm samimiyetimle söylüyorum bir beklenti için asla katılmıyorum bazen arkadşlarla geyik yapsakta herhangi bir beklenti için değil beklentiden ziyade zaten asıl mutluluk paylaşım muhabbet tek beklentim bu
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3) kesinlikle çok adil
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4 )tamamen eğlence olsun diye bide o oylama heyecanını sevdiğim arkadaşlarımla muhabbet etmeyi seviyorum
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5 )çok mutlu oluyor çünkü onların Adınada güzel şeyler çıkarıyorum
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6) olursa elbetteki çok mutlu olurum ama bu beni diğer yarışmalara katılım adına etkilemez yine eski heycanımla devam ederim sanırım
7)Yarışma devam etmeli mi?
7 )biterse çok üzülürüm
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
8 )çok iddialı değilim ama kötü de değilim
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
9 )herkesin damak tadı farklıdır
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
10 )sadece oylamaya geçiş zamanının biraz uzun olduğunu düşünüyorum bunun dışında bi rahatsız durum yok
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
11) kategori belirler bunu
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
12) evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
13)Bunun belirlenmesini genelde arkadşlarla yapıyoruz bi nevi spontane gelişiyo ama özellikle belirtmem gerekirse el açması börek
14)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
14)Hediyeler konusunun tam isabetli olduğunu düşünüyorum bayanlar olarak bizi mutlu eden edecek olan bi seçim olduğunu düşünüyorum
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
15) çok mutlu ediyor beni
Sütlü İrmik tatlısı -Yazgan irmik sponsorluğunda
1)Yarışma hakkında düşünceleriniz?
1) yarışmaları çok seviyorum ve destekliyorum zaten rengarenk kk mize dahada renk katttığını düşünüyorum
2)Yarışmadan beklentileriniz?
2 )tüm samimiyetimle söylüyorum bir beklenti için asla katılmıyorum bazen arkadşlarla geyik yapsakta herhangi bir beklenti için değil beklentiden ziyade zaten asıl mutluluk paylaşım muhabbet tek beklentim bu
3)Yarışmanın kurallarını beğeniyor musunuz?
3) kesinlikle çok adil
4)Yarışmaya neden katıldınız?
4 )tamamen eğlence olsun diye bide o oylama heyecanını sevdiğim arkadaşlarımla muhabbet etmeyi seviyorum
5)Aileniz yarışma hakkında ne düşünüyor?
5 )çok mutlu oluyor çünkü onların Adınada güzel şeyler çıkarıyorum
6)Yarışma birinciliği sizin için ne kadar önemli?
6) olursa elbetteki çok mutlu olurum ama bu beni diğer yarışmalara katılım adına etkilemez yine eski heycanımla devam ederim sanırım
7)Yarışma devam etmeli mi?
7 )biterse çok üzülürüm
8)Yemek yapma konusunda iddianız?
8 )çok iddialı değilim ama kötü de değilim
9)Oylar sizce nasıl veriliyor?
9 )herkesin damak tadı farklıdır
10)Rahatsız olduğunuz durumlar?
10 )sadece oylamaya geçiş zamanının biraz uzun olduğunu düşünüyorum bunun dışında bi rahatsız durum yok
11)Yarışma için yaptığınız hazırlıklar?
11) kategori belirler bunu
12)Yarışma sizce iyi tanıtılıyor mu?
12) evet
13)Yeni kategori sizce ne olmalı?
13)Bunun belirlenmesini genelde arkadşlarla yapıyoruz bi nevi spontane gelişiyo ama özellikle belirtmem gerekirse el açması börek
14)Hediyeler hakkında ne düşünüyorsunuz?
14)Hediyeler konusunun tam isabetli olduğunu düşünüyorum bayanlar olarak bizi mutlu eden edecek olan bi seçim olduğunu düşünüyorum
15)Tarifiniz hakkında yapılan yorumlar için ne düşünüyorsunuz?
15) çok mutlu ediyor beni
Son düzenleme: