- Konu Sahibi yavrupanda
Nasil bir ruh hastasisiniz insanlar ne anlatiyor sen neyle kafa buluyorsunDoğum lekesi doğum lekesi doğum lekesi doğum lekesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil bir ruh hastasisiniz insanlar ne anlatiyor sen neyle kafa buluyorsunDoğum lekesi doğum lekesi doğum lekesi doğum lekesi
Nerofibromatozis hanfendi benzetilen hastalik.Gidin kendinize baska yerde eglence bulun bilgi alışverişi yapiyoruz ortami bulandirmayin ayip.Hemanjiyom diyelim o zaman xjsjssjzjsj
Diğer konularını okumadım ama sanırım doktora götürmüş ve doktor demiş doğum lekesi diye. Ona istinaden doğum lekesinin latincesini yazdım.Nerofibromatozis hanfendi benzetilen hastalik.Gidin kendinize baska yerde eglence bulun bilgi alışverişi yapiyoruz ortami bulandirmayin ayip.
Kendinizi hemen teşhis etmişsiniz.Bu da bi idrak seviyesi.Tebrik ederim.Diğer konularını okumadım ama sanırım doktora götürmüş ve doktor demiş doğum lekesi diye. Ona istinaden doğum lekesinin latincesini yazdım.
Sizde gidin başka yerde duyar kasın
Öf ne diyon ablam sen yaaa. Kastığın duyara güldüm ben. Çünkü komik jsdjsjsnsKendinizi hemen teşhis etmişsiniz.Bu da bi idrak seviyesi.Tebrik ederim.
Ay çok tatlısın sen yeaaaaÖf ne diyon ablam sen yaaa. Kastığın duyara güldüm ben. Çünkü komik jsdjsjsns
BiliyorumAy çok tatlısın sen yeaaaa
Bu forumdakilere anlatması güç şeyler yazmışsınız.Cogunun derdi ne yazikki gülüp geyik yapmak.Keşke bir annenin endişelerinin üzerine espri bile yapılmasa.. haklı ya da haksız yerli ya da yersiz.. hassas olsak keşke..incitiyor arkadaşlar yapmayalım
Allah kimsenin yüreğine ateş endişe düşürmesin evlat başka bişey.. kim ister çaresizce burda umut aramayı. Empati mühim bişeyBu forumdakilere anlatması güç şeyler yazmışsınız.Cogunun derdi ne yazikki gülüp geyik yapmak.
Bakin burda gercekten cocugu bu hastaliga sahip insanlar var ve bu gercekten onemli bir genetik hastalik biz 2 tane prof.a gittik var yada yok diyemediler cunku bunu soylemenin tek yolu genetik test.Konu sahibi umarim evham yapiyordur ama bu kadar kaygi duymasi sizin alay konunuz olamaz rahatsizsaniz takip etmezsiniz konuyu.Bu bir hastalik konusu gercekten gelip alayci yorumlarinizla bulandirmayin konuyu biraz duyarli bir insansanizDiğer konularını okumadım ama sanırım doktora götürmüş ve doktor demiş doğum lekesi diye. Ona istinaden doğum lekesinin latincesini yazdım.
Sizde gidin başka yerde duyar kasın
Öööfff. Ne saçma duyar kastınız ya.Bakin burda gercekten cocugu bu hastaliga sahip insanlar var ve bu gercekten onemli bir genetik hastalik biz 2 tane prof.a gittik var yada yok diyemediler cunku bunu soylemenin tek yolu genetik test.Konu sahibi umarim evham yapiyordur ama bu kadar kaygi duymasi sizin alay konunuz olamaz rahatsizsaniz takip etmezsiniz konuyu.Bu bir hastalik konusu gercekten gelip alayci yorumlarinizla bulandirmayin konuyu biraz duyarli bir insansaniz
Doğum lekesinin Latincesinin yanında yaptığınız random gülüşlü alaycı olmayan yorumunuz için teşekkür ederiz. Mesele gülmeniz de değil bir anne endişesini küçümsemeniz. Sağlık olsun diyelimÖööfff. Ne saçma duyar kastınız ya.
Sağlıkla alakalı bi şey demedim ki.
Daha önce de aynı konuyu açmış, hatta doktora gitmiş ve doktor da doğum lekesi demiş. Bi arkadaş da daha farklı şeyler dersek ikna olur vs diyince bende doğum lekesinin latincesini yazdım bu kadar.
Alaycı yorum vs yapmadım hele hele sağlık konusunda asla dalga geçmem. Önce bi yorumları okuyun sonra beni alıntılayın
Merhabalar genetik test sonucunuz nasıl çıktı ?bizdede mevcutSize ozelden mesaj attim bakabilir misiniz?
Merhabalar test yaptırdınız mı bir sıkıntı var mı benim bebeğindedir mevcut bu lekelerBu konu sizin ahkam keseceginiz basit bir konu degil birakin insanlari elestirmeyi
Yok yurt disinda yasiyor yegenim buraya tatile geldiklerinde yaptiracagiz.Merhabalar test yaptırdınız mı bir sıkıntı var mı benim bebeğindedir mevcut bu lekeler
Allah korktugunuza ugratmasin insallahMerhabalar test yaptırdınız mı bir sıkıntı var mı benim bebeğindedir mevcut bu lekeler
Amin canım inşallahAllah korktugunuza ugratmasin insallah