- 29 Haziran 2016
- 72
- 5
- 27
- Konu Sahibi yavrupanda
Size ozelden mesaj attim bakabilir misiniz?8 adet var ama hepsi bu tarz zaten bunlara halk arasında herkes doğum lekesi diyor ama degilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size ozelden mesaj attim bakabilir misiniz?8 adet var ama hepsi bu tarz zaten bunlara halk arasında herkes doğum lekesi diyor ama degilmis
Aminn ınsallah hic birimiz korktugumuza ugramayalim ınsallahInsallah baskada birsey olmaz
Sizde kac taneAminn ınsallah hic birimiz korktugumuza ugramayalim ınsallah
10-15 belki daha fazla bulursam foto atayimSizde kac tane
Özel hastaneye gittiniz sanırım…Cocugum 5 aylik saglikli bugun doktora gittik. Lekeler artarsa beyin mrı çekilir dedi
EvetÖzel hastaneye gittiniz sanırım…
Doktor ne dedi ?Buldum fotograf.YeEki Görüntüle 3285110 genim 11 yaşında erkek çocuk
Dogusundan beri mi boyle yoksa ne zaman artti?Buldum fotograf.YeEki Görüntüle 3285110 genim 11 yaşında erkek çocuk
Adam nasıl yolaklayacaklar ki.
Peki dogrusu nedir?Adam nasıl yolaklayacaklar ki.
Hele sizin gibisi çıksıysa karşılarına tam para kapısı…
Saçmaliyorsunuz bilmeden konusuyorsunuz.Bazen gercekten birsey bilmemek en güzeli.Adam nasıl yolaklayacaklar ki.
Hele sizin gibisi çıksıysa karşılarına tam para kapısı…
Onu bilmiyorum ama sanirim bu kadar yoktu.Bizim bu hastaliga dikkatimizi farkli bir branjdaki doktor cekti.Ustteki yorumlarimda anlatmistim.Biz en sonunda genetik test yaptiracagiz olup olmadigini ogrenmek icinDogusundan beri mi boyle yoksa ne zaman artti?
Yo hiç de saçmalamıyorum.Saçmaliyorsunuz bilmeden konusuyorsunuz.Bazen gercekten birsey bilmemek en güzeli.
Anladim. Bende beyin mr cektirtmedim. Genetik test yaptirdim sonuc bejliyorum. Bir arkdasta beyinde leke cikmis ama genetikte negatif cikmis bu nasil oluyor ya kesin sonuc degil mi genetik test?Onu bilmiyorum ama sanirim bu kadar yoktu.Bizim bu hastaliga dikkatimizi farkli bir branjdaki doktor cekti.Ustteki yorumlarimda anlatmistim.Biz en sonunda genetik test yaptiracagiz olup olmadigini ogrenmek icin
Daha önce de konu açmışsınız verilen cevaplar sizi tatmin etmedi ise ki etmeyebilir gayet doğal ama devamlı konu açarak değişik cevaplar almazsınız.Peki dogrusu nedir?
Bu konu sizin ahkam keseceginiz basit bir konu degil birakin insanlari elestirmeyiYo hiç de saçmalamıyorum.
Özel sigortamız var, ekrandan sigortayı gören doktor ve asistanlarının aaa sigortanız varmış durun şu testleri de yapalım demelerinden illallah geldi.
İki çocuğumda da neler yaşıyoruz. Boşa serum takmak isteyenler. Gereksiz kan testleri isteyenler. Devamlı gittigim hastane oldugu icin artik yatis yaptığımızda hemşireler bu testlere gerek yok diyor.
Konu sahibi takibini yapabilir ama özel hastane doktorlarının felaket tellallığından illallah geldi.
Bana kalırsa,siz saçmalıyorsunuz ve bilmiyorsunuz en güzellikleri siz yaşıyorsunuz.
Sizi çok gerdiysem yorumlarımı görmezden gelin, ahkam da keserim.Bu konu sizin ahkam keseceginiz basit bir konu degil birakin insanlari elestirmeyi
Bizi de haberdar edin genetik test sonucundan.Biz beyin mr ve goz muaynesi yaptirmistik birsey cikmamisti.O kisinin beyinde leke belki cok farkli birseydir bu konuyla ilgisi yoktur.Ya da bu genetik testtede bir yanilma payi vardir.Ama bence genetik test negatip cikarsa bu konuyu silin atin kafanizdan.Cocugunuzun guzel zamanlarina odaklanin.Anladim. Bende beyin mr cektirtmedim. Genetik test yaptirdim sonuc bejliyorum. Bir arkdasta beyinde leke cikmis ama genetikte negatif cikmis bu nasil oluyor ya kesin sonuc degil mi genetik test?