Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ne oturabiliyorum, ne ayakta durabiliyorum ne de uzanabiliyorum 🤷🏻‍♀️
mahvoldum🙄
Muayene oldun mu. Doğum yapınca daha da artmıştı benim. 3 tane fındık büyüklüğünde çıkmıştı. Kesin ameliyat der Dr diye korka korka gitmiştim hastaneye. Dr un verdiği ilaçlar çok iyi geldi, birkaç güne geçti. Önceleri ara ara olurdu, o ilaçlardan sonra tekrarlamadı daha.

Muayene oldun mu. Doğum yapınca daha da artmıştı benim. 3 tane fındık büyüklüğünde çıkmıştı. Kesin ameliyat der Dr diye korka korka gitmiştim hastaneye. Dr un verdiği ilaçlar çok iyi geldi, birkaç güne geçti. Önceleri ara ara olurdu, o ilaçlardan sonra tekrarlamadı daha.
Yok canım, sabah hiç çıkıntı meme falan yoktu🤷🏻‍♀️ Hastaneden dönerken acı hissettim. Eve gelince baktık, meme çıkmış👀

Eşim şimdi eniştemle konuşuyor. Sıcak suya otursun 20 dk demiş. Şimdi ilaçları yazıyor🙄

Screenshot_20210531-205120_YouTube.jpg

Benim annemle yaşıt annen demek ki. Anneleri yaşıtdaşız biz :KK53: Düşününce tuhaf geliyor annem benim yaşımdayken ben doğum yapmıştım, torun bakmaya geliyordu. Allahtan oğlan olmuş, ya kız olup erken evlenseydi de beni anneanne yapsaydı:skandal:
:KK53: :KK53: :KK53:
Gitcek canim mecbur😏
Mecbur da ders çalışıyor mu? 👀 özel hastanede çalışırken ders çalışması zor 👀

Eşim şimdi eniştemle konuşuyor. Sıcak suya otursun 20 dk demiş. Şimdi ilaçları yazıyor🙄
Aynen bi toz da vermişti Dr, suya kat leğene otur diye. Ben küvete dökmştüm, sararmıştı vücudum. Annemin haberi yok tabi, anne bacaklarım neden böyle sarardı acaba deyip korkutmuştum Allah affetsin :KK53:

:KK53: :KK53: :KK53:

Mecbur da ders çalışıyor mu? 👀 özel hastanede çalışırken ders çalışması zor 👀
Calismiyo ben ona diyorum birak hastaneyi ders calis ama birakmiyo disardan gir sinavlara dedim bende gitmiceksen🤷🏻‍♀️herseyi yapiyorum onun icin kpss gir dedim bak onada girmedi hemde bu sene virusten dolayi hepsi kazanmis arkadaslari

Calismiyo ben ona diyorum birak hastaneyi ders calis ama birakmiyo disardan gir sinavlara dedim bende gitmiceksen🤷🏻‍♀️herseyi yapiyorum onun icin kpss gir dedim bak onada girmedi hemde bu sene virusten dolayi hepsi kazanmis arkadaslari
Filizko sen bu kızı kendine getirmelisin, özel hastane çözüm değil. Kendini kurtarsın çok rahat atanır 🙏

X