- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Dedim ayşom iste keske girdeydi gecen seneLise KPSS girse çok rahat atanır çünkü bölümü çok iyi Şimdi anlamıyor olabilir ama yarın öbür gün kafayı vuracak çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim ayşom iste keske girdeydi gecen seneLise KPSS girse çok rahat atanır çünkü bölümü çok iyi Şimdi anlamıyor olabilir ama yarın öbür gün kafayı vuracak çok
Arada kalkıp kurtları depeliyorum sonra hopppKokoşcaz artik desene
Oturdum, sudayım şu andaAynen bi toz da vermişti Dr, suya kat leğene otur diye. Ben küvete dökmştüm, sararmıştı vücudum. Annemin haberi yok tabi, anne bacaklarım neden böyle sarardı acaba deyip korkutmuştum Allah affetsin
Yarın temin ederim canım, sağolasınYasi geçmiş olsun ,kantaron yagı çok iyi geliyo. Bendede vardi onunla geçirdim birebir dus başlığı ile sıcak su tut her gün ama en kesin çözüm kantaron yagı
Kuzummm yaptımHadi dikkatli kullanda yarın tarifi al sonra biterse bitsin ama keşke hiç bitmese
Kalk dans et leslie yap yürüyüş yap paslanmazsinArada kalkıp kurtları depeliyorum sonra hoppp
Kaç geldi gözün aydın beeketli olsunKuzummm yaptım
Dans dansKalk dans et leslie yap yürüyüş yap paslanmazsin
Tarife yenilendi kuzu kapak mapak değil sağolasın ciceemKaç geldi gözün aydın beeketli olsun
Geçmiş olsun yasom neyin varYarın temin ederim canım, sağolasın
O zamanTarife yenilendi kuzu kapak mapak değil sağolasın ciceem
O zaman
Gavranda sıkıntı var ballı lokmamGeçmiş olsun yasom neyin var
Bu seferde yiyin bakalımYenecek birşey mi yapacağız yoksa
Geçmiş olsun gavranına iyi bak demiştimGavranda sıkıntı var ballı lokmam
Yarın açılıyorMaskeler ve okullara dair bir şey yok
YarinmiYarın açılıyor
Bizimkimler ozaman 7sinde nekadar gitcekler acabaİlkokullar yarın,lise ve ortaokul haftaya
Eki Görüntüle 2861552