- 24 Eylül 2018
- 97.359
- 292.780
Olur böyle vakalarSen kalk kırmızı yeri okuma da yukarıda Mavili yeri oku
Sonra aşağıya in haberi oku, ha böyle ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur böyle vakalarSen kalk kırmızı yeri okuma da yukarıda Mavili yeri oku
Sonra aşağıya in haberi oku, ha böyle ol
Calismak istiyorum diyoevde kalmak istemiyo babasinla anlasamiyolarFilizko sen bu kızı kendine getirmelisin, özel hastane çözüm değil. Kendini kurtarsın çok rahat atanır
O da haklı,ama hayatını kurtarsin. Bahtı da yüzü gibi güzel olsun,prenses gibi yavrum,masallahCalismak istiyorum diyoevde kalmak istemiyo babasinla anlasamiyolar
Ilerde çok pişman olacak, en azından gelecek sene için kpss ye hazirlansin. Lise düzeyinde atanabilir, iyi bir puan alabilir çok rahat .Calismak istiyorum diyoevde kalmak istemiyo babasinla anlasamiyolar
Amin hemsom aminO da haklı,ama hayatını kurtarsin. Bahtı da yüzü gibi güzel olsun,prenses gibi yavrum,masallah
Aynen canim söylüyorum bakalim bu sene napicakIlerde çok pişman olacak, en azından gelecek sene için kpss ye hazirlansin. Lise düzeyinde atanabilir, iyi bir puan alabilir çok rahat .
Amin hemsom amin
Aynen canim söylüyorum bakalim bu sene napicak
Amin hemsom amin
Aynen canim söylüyorum bakalim bu sene napicak
Pazar kalmadı,Ctesi verelimHiç bişey anlamadım cumartesi dışında bana pazar günü lazım
Yok cennam pazar dışında bizi kurtarmazPazar kalmadı,Ctesi verelim
Patron izin vermiyorYok cennam pazar dışında bizi kurtarmaz
Ah patron ah 1 saat dinledim 5 dk da kuralları açıklayıp kapattı bilseydim izlemezdimPatron izin vermiyor
Otur oturdugun yerdeYok cennam pazar dışında bizi kurtarmaz
Çürüdüm kalkamıyorum zatenOtur oturdugun yerde
Ah patron ah 1 saat dinledim 5 dk da kuralları açıklayıp kapattı bilseydim izlemezdim
Lise KPSS girse çok rahat atanır çünkü bölümü çok iyi Şimdi anlamıyor olabilir ama yarın öbür gün kafayı vuracak çokCalismiyo ben ona diyorum birak hastaneyi ders calis ama birakmiyo disardan gir sinavlara dedim bende gitmiceksenherseyi yapiyorum onun icin kpss gir dedim bak onada girmedi hemde bu sene virusten dolayi hepsi kazanmis arkadaslari
Kokoşcaz artik deseneÇürüdüm kalkamıyorum zaten
Bundan sonra böyle işine gelirse55 dakikadan sonrası mühim,ona göre bekle bir daha