- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Alt yazi 23 eylul diyoduÜniversiteler 23 eylül filizko okullar için açıklama yapmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt yazi 23 eylul diyoduÜniversiteler 23 eylül filizko okullar için açıklama yapmadı
Ben de o yüzden anlamadimÜniversiteler 23 eylül filizko okullar için açıklama yapmadı
Alt yazi 23 eylul diyodu
Yok laaaa. Dinledim bizzat. Üniversite dedi. Eşim de bekledi çok, öğretmen ya. Sadece üniler.Ben de o yüzden anlamadim
Bende öyle anladimBen de o yüzden anlamadim
PekiYok laaaa. Dinledim bizzat. Üniversite dedi. Eşim de bekledi çok, öğretmen ya. Sadece üniler.
Okullar açılabilir demişti öğretmen bu hafta için, kaldı demek eylüle. Uzaktan zor ama açılınca da sıkıntı. Gezmeden geri kalmayan, dikkat etmeyen veli çok, böyle olunca da bizim dikkat etmemizin bir önemi kalmıyorOkullar 23 eylul
Ben de öyle gördüm, hemsom Eylul deyince tamam dedimYok laaaa. Dinledim bizzat. Üniversite dedi. Eşim de bekledi çok, öğretmen ya. Sadece üniler.
Azgin sapık bide 14yasindaki kızıda sevmisPis ,azgın teke
Bekleyip görelimBende öyle anladim
Sen bana güven bosver ayşoyuBen de öyle gördüm, hemsom Eylul deyince tamam dedim
Tam okuyamadım, hayırdır senin neyin var canımBende hastanelik oldum.
Artık internetten izlerimAzgin sapık bide 14yasindaki kızıda sevmis
İçerde onu bir güzel severlerAzgin sapık bide 14yasindaki kızıda sevmis
Sen bana güven bosver ayşoyu
Artık internetten izlerim
Gebertsinler zatenyasadigi haramİçerde onu bir güzel severler
Üniler mi açılıyor yoksa, evet deyince oğluma müjde vereyimYok laaaa. Dinledim bizzat. Üniversite dedi. Eşim de bekledi çok, öğretmen ya. Sadece üniler.
EvetÜniler mi açılıyor yoksa, evet deyince oğluma müjde vereyim
Kendi sıkıntımı yazmadım, öğleden sonra peydah oldu Deynep’im.Tam okuyamadım, hayırdır senin neyin var canım
Aynen öyle, oksijen israfıGebertsinler zatenyasadigi haram