Ver verÜniler mi açılıyor yoksa, evet deyince oğluma müjde vereyim
Eee bizimkinler ne halt yicekVer ver
Önce ne zaman dedi, 13 Eylül deyince zaten dönem bitti dedi, 13 Eylüle gelince yine uzaktan olur13Eylüldeynepnaz
Geçmiş olsun cancağızımKendi sıkıntımı yazmadım, öğleden sonra peydah oldu Deynep’im.
hemoroid memesi çıktı bir anda
Çok beter bir şeymiş bu, çok canım yanıyor 4-5 saattir
Sağolasın cancağzımGeçmiş olsun cancağızım
Ben de yaşadım geçmişte, bilirim o duyguyuKendi sıkıntımı yazmadım, öğleden sonra peydah oldu Deynep’im.
hemoroid memesi çıktı bir anda
Çok beter bir şeymiş bu, çok canım yanıyor 4-5 saattir
MuhtemelenÖnce ne zaman dedi, 13 Eylül deyince zaten dönem bitti dedi, 13 Eylüle gelince yine uzaktan olur
Ne oturabiliyorum, ne ayakta durabiliyorum ne de uzanabiliyorumBen de yaşadım geçmişte, bilirim o duyguyuİnsan oturamıyorum bile rahat
Gözyaşım pıtNe oturabiliyorum, ne ayakta durabiliyorum ne de uzanabiliyorum
mahvoldum
He yaOkullari Ziya Bey açıklayacakmış
Hayırlısı artık. Okulu özledim diyor. Üni ortamı farklı tabii.Muhtemelenyazın vakalar coşarsa Eylül’de yine kapanabikiriz. gerçi aşılama da devam edecek ama bakalım
Şehzadeye dedim. Benim sana bedduam hazır.Gözyaşım pıt
Yav sen kaç yaşındasın ki üniye giden oğlun var. 42 yaşında nasıl oldu buHayırlısı artık. Okulu özledim diyor. Üni ortamı farklı tabii.
Eylüle kadar daha çok kapanıp acilirÖnce ne zaman dedi, 13 Eylül deyince zaten dönem bitti dedi, 13 Eylüle gelince yine uzaktan olur
FilizCan’ın Elif’i kaç yaşında?Yav sen kaç yaşındasın ki üniye giden oğlun var. 42 yaşında nasıl oldu buKaçta doğurdun da bu çocuk ünide?
Kiz benim gibi 18 girince dogurduysa üniversitesiye gider iste benimde kız gecen sene gitseydi 2.ci senesi olcaktiYav sen kaç yaşındasın ki üniye giden oğlun var. 42 yaşında nasıl oldu buKaçta doğurdun da bu çocuk ünide?
20 gircekFilizCan’ın Elif’i kaç yaşında?
Haydi hayırlısı