Muayene oldun mu. Doğum yapınca daha da artmıştı benim. 3 tane fındık büyüklüğünde çıkmıştı. Kesin ameliyat der Dr diye korka korka gitmiştim hastaneye. Dr un verdiği ilaçlar çok iyi geldi, birkaç güne geçti. Önceleri ara ara olurdu, o ilaçlardan sonra tekrarlamadı daha.Ne oturabiliyorum, ne ayakta durabiliyorum ne de uzanabiliyorum
mahvoldum
maşallasıKiz benim gibi 18 girince dogurduysa üniversitesiye gider iste benimde kız gecen sene gitseydi 2.ci senesi olcakti
Sağolasımaşallası
Sevdim biliyon mu erken evlendimYav sen kaç yaşındasın ki üniye giden oğlun var. 42 yaşında nasıl oldu buKaçta doğurdun da bu çocuk ünide?
Aynı annemSevdim biliyon mu erken evlendimErken derken 19 yaşında. 20 yaşında doğdu. Şimdi 20 yaşındakiler gözüme bebe geliyor.
Yok canım, sabah hiç çıkıntı meme falan yoktuMuayene oldun mu. Doğum yapınca daha da artmıştı benim. 3 tane fındık büyüklüğünde çıkmıştı. Kesin ameliyat der Dr diye korka korka gitmiştim hastaneye. Dr un verdiği ilaçlar çok iyi geldi, birkaç güne geçti. Önceleri ara ara olurdu, o ilaçlardan sonra tekrarlamadı daha.
Benim annemle yaşıt annen demek ki. Anneleri yaşıtdaşız bizAynı annemgerçi annem senden bir 20 yaş büyük
Gitcek canim mecbur
Eşim şimdi eniştemle konuşuyor. Sıcak suya otursun 20 dk demiş. Şimdi ilaçları yazıyorMuayene oldun mu. Doğum yapınca daha da artmıştı benim. 3 tane fındık büyüklüğünde çıkmıştı. Kesin ameliyat der Dr diye korka korka gitmiştim hastaneye. Dr un verdiği ilaçlar çok iyi geldi, birkaç güne geçti. Önceleri ara ara olurdu, o ilaçlardan sonra tekrarlamadı daha.
Benim annemle yaşıt annen demek ki. Anneleri yaşıtdaşız bizDüşününce tuhaf geliyor annem benim yaşımdayken ben doğum yapmıştım, torun bakmaya geliyordu. Allahtan oğlan olmuş, ya kız olup erken evlenseydi de beni anneanne yapsaydı
Mecbur da ders çalışıyor mu?Gitcek canim mecbur
Aynen bi toz da vermişti Dr, suya kat leğene otur diye. Ben küvete dökmştüm, sararmıştı vücudum. Annemin haberi yok tabi, anne bacaklarım neden böyle sarardı acaba deyip korkutmuştum Allah affetsinEşim şimdi eniştemle konuşuyor. Sıcak suya otursun 20 dk demiş. Şimdi ilaçları yazıyor
Ağzı yamulan bir eşim var şu an
Sorry enişte beyAğzı yamulan bir eşim var şu an
Yasi geçmiş olsun ,kantaron yagı çok iyi geliyo. Bendede vardi onunla geçirdim birebirEşim şimdi eniştemle konuşuyor. Sıcak suya otursun 20 dk demiş. Şimdi ilaçları yazıyor
Calismiyo ben ona diyorum birak hastaneyi ders calis ama birakmiyo disardan gir sinavlara dedim bende gitmiceksen
Mecbur da ders çalışıyor mu?özel hastanede çalışırken ders çalışması zor
Sen kalk kırmızı yeri okuma da yukarıda Mavili yeri oku
Filizko sen bu kızı kendine getirmelisin, özel hastane çözüm değil. Kendini kurtarsın çok rahat atanırCalismiyo ben ona diyorum birak hastaneyi ders calis ama birakmiyo disardan gir sinavlara dedim bende gitmiceksenherseyi yapiyorum onun icin kpss gir dedim bak onada girmedi hemde bu sene virusten dolayi hepsi kazanmis arkadaslari