Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boncuğum çok teşekkür ederim güzelim amin inşallahGünaydın
Evva güzel gözlümmmmmm
Yeni yaşın sana dilediğin herşeyi birlikte getirsin, nice güzel bir senen olsun
2gün kaldi desene sükür bidaha fuzuli aşma doğum günü cocuguGünaydın canlar hattım 27 sinde açılıyormuş netim aştı aşacak iyiki varsınız yirim sizi
Evet fülüzüm az kaldı yok tövbe artık2gün kaldi desene sükür bidaha fuzuli aşma doğum günü cocugu
Tamam canim hadi git internet yemesinİnşallah atladığım kimse yoktur çok öptüm akşam gelirim
Filizko gittin mi doktoraTamam canim hadi git internet yemesin
Gittim canim sag tarafta kis olusmus buyumeye baslamis simir testi aldi filil 2tane verdi antibiyotik jel ne varsa kullan dediFilizko gittin mi doktora
Çok geçmiş olsun filizkom, ilaçlar iyi gelir hemen smear kaç para orada ,sigorta karşılıyor muGittim canim sag tarafta kis olusmus buyumeye baslamis simir testi aldi filil 2tane verdi antibiyotik jel ne varsa kullan dedi
Testle alakalı bence ayşoŞu ne? Testin üstünden bakınca gözüküyordu, ben de açıp baktım ama bilemedim
Eki Görüntüle 2856859
Hatalı mı acaba diye düşündüm canım. Normalde testte cam olur ya sonuç kısmında, cam da yoktu. Bu Da gözüküyordu o sonuç penceresinden. Eczaneye gidip yenisi istesem mi acaba?Testle alakalı bence ayşo
Içine kurt düştü dimiHatalı mı acaba diye düşündüm canım. Normalde testte cam olur ya sonuç kısmında, cam da yoktu. Bu Da gözüküyordu o sonuç penceresinden. Eczaneye gidip yenisi istesem mi acaba?
Sagol elifim simir özel test diye normalda 200tl 100 verdik kız calisiyo diye aslinda tahlilede para vermiyoduk ama onda aldiÇok geçmiş olsun filizkom, ilaçlar iyi gelir hemen smear kaç para orada ,sigorta karşılıyor mu
Geçmiş olsun hemsom herşey güzel olsunPerşembe röntgen çektireceğim,DVT yoktur inşallah yine
Dvt ne kiPerşembe röntgen çektireceğim,DVT yoktur inşallah yine