- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.874
- 43
Karaca canımYerim dar. Beni düşündüren o. Fazlalığa tahammülüm yok hiç. Seninkinin markası modeli ne?
Bak burada:)
Popüler Konu - Ödüller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karaca canımYerim dar. Beni düşündüren o. Fazlalığa tahammülüm yok hiç. Seninkinin markası modeli ne?
Seninki bundan mı Yasoş?
Hayır canım. Nevoşunki de bundan değil.Seninki bundan mı Yasoş?
Seninki kaç TL :))Hayır canım. Nevoşunki de bundan değil.
Reklamlarda gördüğüm 700₺ olan buydu.
Benimki Schafer’ın, 5 lt hazneli, 1800w.
Vallahi eşim kaç liraya aldı bilmiyorumSeninki kaç TL :))
Hay maşallahVallahi eşim kaç liraya aldı bilmiyorum
İnternete baktığımda, indirimde 1200₺’den satılıyordu.
Hâlâ 1200-1300 arası değişiyor minnakım.Hay maşallah
Güle güle kullan yasminim
Çok hoş duruyor benim de beyaz esyalarim gri hepHâlâ 1200-1300 arası değişiyor minnakım.
Sağolasın Eki Görüntüle 2839453
Bunun yorumlarına baktım, pek içime sinmedi. Şunu almak da ne zor ya.Hayır canım. Nevoşunki de bundan değil.
Reklamlarda gördüğüm 700₺ olan buydu.
Benimki Schafer’ın, 5 lt hazneli, 1800w.
Gücü yüksek olanlara bak canım. Aslında ben smeg marka istiyordum, yorumları çok iyiydi. Nasip schaferBunun yorumlarına baktım, pek içime sinmedi. Şunu almak da ne zor ya.
Smeg’lerin görüntüsü de çok şık. Ama bütçe olarak en fazla 1500 lira ayırdım.Gücü yüksek olanlara bak canım. Aslında ben smeg marka istiyordum, yorumları çok iyiydi. Nasip schafer
Ama, benimkinin de yorumları iyi
Nevoşunkine baktın mı?Smeg’lerin görüntüsü de çok şık. Ama bütçe olarak en fazla 1500 lira ayırdım.
En çok o modele bakıyorum zaten.Nevoşunkine baktın mı?
O da iyi ve kıyma çekme aparatı varEn çok o modele bakıyorum zaten.
Fiyatı da nispeten daha iyi. Değerlendireceğim.O da iyi ve kıyma çekme aparatı var
Ben çok memnunum canımFiyatı da nispeten daha iyi. Değerlendireceğim.