- 8 Haziran 2013
- 57.267
- 152.018
- 898
Büyük adım atmışsınOtobüste Bursa turu attım da,endiseliyken yazmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük adım atmışsınOtobüste Bursa turu attım da,endiseliyken yazmıştım
Geçmiş olsun kuşum. Probiyotik çok iyi bi şey. Mutlaka kullan. probiyotiği Fitil şeklinde mi verdi yoksa hap mı?Benimde simir testi yapti 10güne belli olur dedi sag tarafta kis olusmus ilac krem sprey fitil Allah ne verdiyse verdi bide vajina probiyotigi verdi oneyse
Onu unuttum ki ben veriyim evet uyu ama yemeOğlanın kuzusunu bereyim demedin mi uyumak için? Yanlış mı okudum gene Ben
peki ilk idrarı sabah 5.30’da yapıp en son 09.30’da bi daha yaptıysaK?
Sagol canimgeçmiş olsun rabbim şifa versin
Sagol can hap seklinde vermisGeçmiş olsun kuşum. Probiyotik çok iyi bi şey. Mutlaka kullan. probiyotiği Fitil şeklinde mi verdi yoksa hap mı?
Kollarım çok delindi. Deldiremem daha fazla negatif çıkacağını bile bileOnu unuttum ki ben veriyim evet uyu ama yeme
Haha 9.30dan sonra su içme işte ikinciyi bekle onunla yap. Kan daha iyi olurdu gerçi ama
Süper. Duobalance Bv diye bi şey verdiyse mutlaka kullan. Vajinal floran bozulmuş demek ki. O probiyotik floranı düzenleyecek. Yararlı bakterileri çoğaltıp zararlı şeyleri öldürecek.Sagol canim
Sagol can hap seklinde vermis
Ablaların güzeliiicuk, neredesin Bal0ncuk
Hee ondan iste simdi aliyorum canim hemde ne bozulmus butun heryeri intihap kaplamisSüper. Duobalance Bv diye bi şey verdiyse mutlaka kullan. Vajinal floran bozulmuş demek ki. O probiyotik floranı düzenleyecek. Yararlı bakterileri çoğaltıp zararlı şeyleri öldürecek.
Of ya nasıl olmuş ki? ne tetikledi acaba? Naletle Yattınız mı yakın zamanda?Hee ondan iste simdi aliyorum canim hemde ne bozulmus butun heryeri intihap kaplamis
İnşallah pozitiftirKollarım çok delindi. Deldiremem daha fazla negatif çıkacağını bile bile
Geçmişler olsun FilizCanBenimde simir testi yapti 10güne belli olur dedi sag tarafta kis olusmus ilac krem sprey fitil Allah ne verdiyse verdi bide vajina probiyotigi verdi oneyse
Ah be canımİnşallah pozitiftir
Çok hor kullanmış demekki naletSüper. Duobalance Bv diye bi şey verdiyse mutlaka kullan. Vajinal floran bozulmuş demek ki. O probiyotik floranı düzenleyecek. Yararlı bakterileri çoğaltıp zararlı şeyleri öldürecek.
Yok kiz regl olali 2hafta oldu bir halt ettigimiz yokOf ya nasıl olmuş ki? ne tetikledi acaba? Naletle Yattınız mı yakın zamanda?
Sagol yasomGeçmişler olsun FilizCan
PisÇok hor kullanmış demekki nalet
Gel kuzu, ben seninle dalaşmadan yapamamAblaların güzeliii
Cağğnımmm radyocummm
Kurban olsun soner arıca sana
Yettin gari burdaym
Hadi bakalım. Geçer inşallah hızlıca. İlaçlarını aksatma sakınYok kiz regl olali 2hafta oldu bir halt ettigimiz yok
Sagol yasom
Pis olan ben değilim, nalet
Diyemiyorumda burdaPis olan ben değilim, nalet
Dalaş canın saolsnGel kuzu, ben seninle dalaşmadan yapamam