- 24 Eylül 2018
- 98.657
- 295.209
- 698
Allah sifa versin hemsom ,ilaçlarla geçer oAman hemsom bir poset ilac verdi kis olusmus buyuyo dedi simir aldi 10gun sonra belli olcakmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sifa versin hemsom ,ilaçlarla geçer oAman hemsom bir poset ilac verdi kis olusmus buyuyo dedi simir aldi 10gun sonra belli olcakmis
Sagol canimAllah sifa versin hemsom ,ilaçlarla geçer o
Sen de sağol canımSagol canim
DeğiştirmedilerEczanenin insiyatifine bagli
SasirmadimDeğiştirmediler
Kadın diyor ki baya tek çizgi çıkmış hani herhangi bir şüphe yok. diyorum ki evet tek çizgi çıktı ama hem testin hani camı yok olması gereken yerde hem de içinde böyle parçalar falan olunca bir şüphe ettim ben de getirdim diyorum. yok yok şüphe edilecek bir şey yok negatif diyor bana Anladım dedim tamam anladım negatif. İlk defa test yapıyorum sandı herhaldeSasirmadim
Off evet anlamamış ki ne demek istediğini ayşoKadın diyor ki baya tek çizgi çıkmış hani herhangi bir şüphe yok. diyorum ki evet tek çizgi çıktı ama hem testin hani camı yok olması gereken yerde hem de içinde böyle parçalar falan olunca bir şüphe ettim ben de getirdim diyorum. yok yok şüphe edilecek bir şey yok negatif diyor bana Anladım dedim tamam anladım negatif. İlk defa test yapıyorum sandı herhalde
Benim aşılar bitti çok şükür,karşıma çıkan turistleri korkutmaya gerek yok nasılsa demi.Evet ya Özlemleri fena dediğin gibi ikinci aşıyı olayım gideceğim Adıyamandakilerin
Yanına inşallah
İyi düşünelim cancağzım, tetkikler yapılırken kafa karıştırmak yokPerşembe röntgen çektireceğim,DVT yoktur inşallah yine
Tertemiz sonuçlar alman dileğiyle canım.Perşembe röntgen çektireceğim,DVT yoktur inşallah yine
Geçmiş olsun canım . Kist rahimde mi oluşmuş. İltihap kaynaklı doktora gitmedin mi? Smear sonuçların inşallah temiz çıkar.Aman hemsom bir poset ilac verdi kis olusmus buyuyo dedi simir aldi 10gun sonra belli olcakmis
Sagol ablamGeçmiş olsun canım . Kist rahimde mi oluşmuş. İltihap kaynaklı doktora gitmedin mi? Smear sonuçların inşallah temiz çıkar.
Canım benim. Geçer tabi ki tedavini ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan. İkinci gidişinde kaybolur inşallah. Ödem ağrı yapıyor mu? Allah bu ağrılarla baş etme gücü versin. Bu süreç geçecek inşallah.Sagol ablam
Rahimde kis varmis aman gecer ilaclarla baska bisey olmasin intihap icin dahiliye tekrar cagardi abla ödem oldu heryerim gunünu bekliyorum o ada gidicem gene
Bitane fitil verdi ama eskiden kullandigim gibi normal fitil degil şırıngali falan,bir antibiyotik, bir jel,bide vajina icin probiyotik verdi oda anasini satayim 105 lira ellerinde yok zaten regl sonrasi dedi onu 2gun sonra alcam bitince kullancam 2aylikmisCanım benim. Geçer tabi ki tedavini ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan. İkinci gidişinde kaybolur inşallah. Ödem ağrı yapıyor mu? Allah bu ağrılarla baş etme gücü versin. Bu süreç geçecek inşallah.
Geçmiş olsunİnşaallah bir şey yokturPerşembe röntgen çektireceğim,DVT yoktur inşallah yine
Geçmiş olsunBitane fitil verdi ama eskiden kullandigim gibi normal fitil degil şırıngali falan,bir antibiyotik, bir jel,bide vajina icin probiyotik verdi oda anasini satayim 105 lira ellerinde yok zaten regl sonrasi dedi onu 2gun sonra alcam bitince kullancam 2aylikmis