- 18 Kasım 2020
- 20.570
- 49.642
- 548
Allahım bende bu günleri görecekmiyim yaBenimde sadece mutfak toplama işim var
Evi süpürdüm ama silmedim, WC’leri yıkadım, menüme karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım bende bu günleri görecekmiyim yaBenimde sadece mutfak toplama işim var
Evi süpürdüm ama silmedim, WC’leri yıkadım, menüme karar verdim
İnşallah canım, göreceksin hayırlısıylaAllahım bende bu günleri görecekmiyim ya
O ne ki?
İnşAllah
İnşAllah canım inşallahİnşallah canım, göreceksin hayırlısıyla
İyiyim aşkısı. Sen nasıl oldun?Yavrimu
Nasılsın bugün?
Aman sen de deniz ile kum hahahahO ne ki?
Şüphen mi varİnşAllah
kaçtın gibi geldiAman sen de deniz ile kum hahahah
Şüphen mi var
Şükür bu günümüze kuzu, iyiyim hamdolsunİyiyim aşkısı. Sen nasıl oldun?
Acile gidip kan ver canım, garanti olsunKızlar, ben bu gece MR çektireceğim ilaçlı. duPhaston filan kullandım bu ay, geç yumurtladım, Kist mist az çok biliyorsunuz olayları. 27-28-29 mayıstan birinde adet olmayı bekliyorum. sabah normal gebelik testi yaptım, testin çizgisi çarptı gözüme. Şimdi erken gebelik testi aldım içim rahat etsin diye. 1 saat önce çıktım idrara. Ne kadar daha tutayım testi yapmak için?
İlk idrardan sonra su içmeden ikinci idrarı beklemen yeterli diye hatırlıyorum.Kızlar, ben bu gece MR çektireceğim ilaçlı. duPhaston filan kullandım bu ay, geç yumurtladım, Kist mist az çok biliyorsunuz olayları. 27-28-29 mayıstan birinde adet olmayı bekliyorum. sabah normal gebelik testi yaptım, testin çizgisi çarptı gözüme. Şimdi erken gebelik testi aldım içim rahat etsin diye. 1 saat önce çıktım idrara. Ne kadar daha tutayım testi yapmak için?
Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto , şimdi galerime baktım hiç fotom yok eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorumkaçtın gibi geldi
AnlamadımRedGirl valla olur yaaa. Kuzu, ayı ne olursa
tamam canımİlk idrardan sonra su içmeden ikinci idrarı beklemen yeterli diye hatırlıyorum.
Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto , şimdi galerime baktım hiç fotom yok eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorum
Anlamadım
Oğlanın kuzusunu bereyim demedin mi uyumak için? Yanlış mı okudum gene Benİlk idrardan sonra su içmeden ikinci idrarı beklemen yeterli diye hatırlıyorum.
Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto , şimdi galerime baktım hiç fotom yok eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorum
Anlamadım
geçmiş olsun rabbim şifa versinBenimde simir testi yapti 10güne belli olur dedi sag tarafta kis olusmus ilac krem sprey fitil Allah ne verdiyse verdi bide vajina probiyotigi verdi oneyse