• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Kızlar, ben bu gece MR çektireceğim ilaçlı. duPhaston filan kullandım bu ay, geç yumurtladım, Kist mist az çok biliyorsunuz olayları. 27-28-29 mayıstan birinde adet olmayı bekliyorum. sabah normal gebelik testi yaptım, testin çizgisi çarptı gözüme. Şimdi erken gebelik testi aldım içim rahat etsin diye. 1 saat önce çıktım idrara. Ne kadar daha tutayım testi yapmak için?

Kızlar, ben bu gece MR çektireceğim ilaçlı. duPhaston filan kullandım bu ay, geç yumurtladım, Kist mist az çok biliyorsunuz olayları. 27-28-29 mayıstan birinde adet olmayı bekliyorum. sabah normal gebelik testi yaptım, testin çizgisi çarptı gözüme. Şimdi erken gebelik testi aldım içim rahat etsin diye. 1 saat önce çıktım idrara. Ne kadar daha tutayım testi yapmak için?
Acile gidip kan ver canım, garanti olsun👀

Acile gidip kan ver canım, garanti olsun👀
4 kez delindi her tarafından. Bu akşam da sağ kol delinecek ilaç verilmek için. Daha fazla tahammülüm yok iğneye :KK12: image.jpg

İlk idrardan sonra su içmeden ikinci idrarı beklemen yeterli diye hatırlıyorum.
kaçtın gibi geldi :KK70: :KK70:
Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto :D, şimdi galerime baktım hiç fotom yok :D eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorum :D :D
RedGirl RedGirl valla olur yaaa. Kuzu, ayı ne olursa :KK53:
Anlamadım o_O

Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto :KK70:, şimdi galerime baktım hiç fotom yok :KK70: eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorum :KK70: :KK70:

Anlamadım o_O
tamam canım :KK70: :KK70:

Hahah yok kız, istemesem kk başkanı bile attiramaz foto :KK70:, şimdi galerime baktım hiç fotom yok :KK70: eşime beğendiğin bir fotografimi at desem kim bilir ne atacak korkutyorum :KK70: :KK70:

Anlamadım o_O
Oğlanın kuzusunu bereyim demedin mi uyumak için? Yanlış mı okudum gene Ben 😂😂😂

peki ilk idrarı sabah 5.30’da yapıp en son 09.30’da bi daha yaptıysaK? 🤔😂😂😂

Back