- 18 Ekim 2020
- 5.094
- 13.169
- 198
ay minnoşum bu sayfaya kimler kimler gidiyordur şimdi yoksa siz benim 40yillik dostumaşkolsun biz herkes miyiz
Hahahah beklentiyi de yukseltesim yok ama sen güzelden ne anlarsın diyesim de geldi anidenÇirkin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay minnoşum bu sayfaya kimler kimler gidiyordur şimdi yoksa siz benim 40yillik dostumaşkolsun biz herkes miyiz
Hahahah beklentiyi de yukseltesim yok ama sen güzelden ne anlarsın diyesim de geldi anidenÇirkin
özelden atabilirsin biz yasoyla öyle yaptık meselaay minnoşum bu sayfaya kimler kimler gidiyordur şimdi yoksa siz benim 40yillik dostum
Hahahah beklentiyi de yukseltesim yok ama sen güzelden ne anlarsın diyesim de geldi aniden
39 yıldır aynada görüyorum yavrucuğumay minnoşum bu sayfaya kimler kimler gidiyordur şimdi yoksa siz benim 40yillik dostum
Hahahah beklentiyi de yukseltesim yok ama sen güzelden ne anlarsın diyesim de geldi aniden
Hemsire ameliyatta ,beklemeniz lazım,gecikebilir dedi,bekleyeyim bakalımBu sıcakta tekrar tekrar gidip gelmekle uğraşma bence
Resepsiyon ile konuştun mu?
Bekleyin dedi mi?
Sana özel foto cekinmem lazım önce çocuk olduğundan beri tek fotom yok hiçözelden atabilirsin biz yasoyla öyle yaptık mesela
O zaman bekliyoruz cancağzımHemsire ameliyatta ,beklemeniz lazım,gecikebilir dedi,bekleyeyim bakalım
39 yıldır aynada görüyorum yavrucuğum
eskilerden de olurSana özel foto cekinmem lazım önce çocuk olduğundan beri tek fotom yok hiç
Aynen cancağızımO zaman bekliyoruz cancağzım
Biz anlarız değil mieskilerden de olur
Ooooo senin ki daha uzunmuş benim daha 27 yıl oldu39 yıldır aynada görüyorum yavrucuğum
Geceleri saydım bu defaOoooo senin ki daha uzunmuş benim daha 27 yıl oldu
Hem hani buradaki herkes daha 18,5 su ne ara 39 oldu o Hahah
Keşke uyusam da yemeğim olmasaSen yine 1 0 önde başlamışsın daha ben de bırak yemeği yemeğin ismi bile yok
YavrimuKeşke uyusam da yemeğim olmasa
evetBiz anlarız değil mi
eskilerden de olur
Eskiler açık halim onlar hiç olmazBiz anlarız değil mi
çek bakalım görelimEskiler açık halim onlar hiç olmaz
Ay bir foto çektirmediniz yazıp duruyorsunuz o zaman hiç güzel cikmiyor hahaha şaka şaka daha çekmeye başlamadım.
Hahahha yaaaaaGeceleri saydım bu defa
Çocuğun kuzusunu getiriyim mi? Kuzu onu süper uyutuyor belki sende de işe yararKeşke uyusam da yemeğim olmasa
Benimde sadece mutfak toplama işim varKeşke uyusam da yemeğim olmasa