- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Minnosprenses seni bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kuzu, son halini de paylaş hatta yedikten sonra tadının nasıl olduğunu da yazÜstüne serpicem YouTube’da bi kanal takip ediyorum. orijinali sözde nesquik ile olurmuş
Ben korktum ilk defa yaptım diye sütü 1 koydum
Canım yeniden çek yoksa onaylayamıyacağım konuyuSen söyleyince fark ettim
Çok güzelAfiyet olsun kuzu, son halini de paylaş hatta yedikten sonra tadının nasıl olduğunu da yaz
Bir an önce yapmak istiyorum ben deÇok güzel
Kızlar görünce rengi nasıl sarı olmuş dedilerDedim tarif gelsin bakarızÇok güzel
BeğeneceksinBir an önce yapmak istiyorum ben de
Rica ederim canımKızlar görünce rengi nasıl sarı olmuş dedilerDedim tarif gelsin bakarız
ZerdeçalTarif için teşekkür ederiz deneyeceğiz.
BeğenirizBeğeneceksin
Rica ederim canım
Umarım beğenirsiniz
Şu an şerbetini öeksin diye bekliyorum ama olmadı gibi sanki üst katları üste üste açıldı Yaprak gibiAfiyet olsun kuzu, son halini de paylaş hatta yedikten sonra tadının nasıl olduğunu da yaz
A neden öyle oldu ki acaba ,düzelir inşallah şerbetini çekince, daha yeni döktün ya şerbeti, o yüzden olmuşturŞu an şerbetini öeksin diye bekliyorum ama olmadı gibi sanki üst katları üste üste açıldı Yaprak gibi
Bence öyle kalacak gibi neyse çok da önemli değil çünkü misafire çıkartacak değilizA neden öyle oldu ki acaba ,düzelir inşallah şerbetini çekince, daha yeni döktün ya şerbeti, o yüzden olmuştur
Oo diva kıyafet değiştirmişBence öyle kalacak gibi neyse çok da önemli değil çünkü misafire çıkartacak değiliz
Eline sağlık ayşom afiyet olsun az daha başarılar dileyecektim alışkanlıkC A N O aşkısı, 1 su 1 şeker 1 süt koydum şerbete. Son kepçeyi dökeyim mi? Sanki fazla gelecek gibi?
Aynen öyle canım ,tadı güzel olsun da misafire de çıkarmayacaksın, yarışmaya da katılmayacaksın sonuçtaBence öyle kalacak gibi neyse çok da önemli değil çünkü misafire çıkartacak değiliz
En sevdiğimm eline sağlıkGideyim de biber dolmamı yapayım öptüm sizi canlar
Offf bayılırım, benim icinde ye beybimGideyim de biber dolmamı yapayım öptüm sizi canlar
Evet nasıl unuttun minnoş yaBen bu pınarı neden unutuyorum acaba
Her seferinde unutup tekrar çekiyorum aslında bu sefer konuyu açtım alsem demese hâlâ fark etmezdimEvet nasıl unuttun minnoş ya
Sana deyip ben unutuyormuşum tatlimda