Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Zahmet olmuş🤣
Bir el atsaydı🤣
Benim ütü pek iyi değil ısıyı ayarlayamazsan yakıyor🤣Yeni ütü alınca oğluma ütülerini yaptırtacağım🤣
Yanımda oturdu ütülenceklerı ben utuledıkce masaya getırdı ama bn yapamam dedı abla bnde yakar falan dıye korktum acıkcası ayak işlerını ona yaptırdım 😁😁 :KK70: :KK70:

Aman iyi oda lazım🤣
Ben alıştırayım gelin bana dua etsin:KK70:
Alıstır abla cidden cok duacın olur 🤗🤗 bide klasik tarzda kıyafetıde cok olunca gömlek pantolon heme pantolon ütülemek cok zor bence🙈🙈

Alıstır abla cidden cok duacın olur 🤗🤗 bide klasik tarzda kıyafetıde cok olunca gömlek pantolon heme pantolon ütülemek cok zor bence🙈🙈
Eskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştı🤣Şimdi resmi ama pantolonlar keten oldu.
Çok şükür klasik pantolon derdim yok🤣
Normalde kot giyiyor.Gömlekler kolay zaten🤭

Eskiden işte klasik pantolon giyiyordu.Sonra 4 yıl sivil çalıştı🤣Şimdi resmi ama pantolonlar keten oldu.
Çok şükür klasik pantolon derdim yok🤣
Normalde kot giyiyor.Gömlekler kolay zaten🤭
Ay senin iş bi tık daha rahat o zaman abla🤗🤗

Sağolasın kuzum 🤗🥰🤩
Daha diğer tatlıları görmedik ama ben senin tatlını ve sunumunu çok beğendim, daha gelecek olan çok iyi sunum ve tarifler vardır mutlaka ama senin sunumun benim çok hoşuma gitti ❤
Sagol kuzucum inşallah son hafta sansı yasarım bende 🤗🤗😍

Aynen canım geçen 10 tane gömlek,2- 3 tişört ütüledim.3-5 pantolon.Birde iş kıyafetlerini ütüledim.En az 1 ay rahatım🤣
Bende bi müddet rahatım cok şükür amiin🙈🙈 cok sıcaklarda daha fena oluyor ütü 🥲🥲

X