- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Ben başkasına önereyim bari boşta kalmasınİstemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başkasına önereyim bari boşta kalmasınİstemiyorum
Öner canımBen başkasına önereyim bari boşta kalmasın
şükür canımBende iyiyim çok şükür cennam
Soğuk baklava mi neTatlıyı yaptım ama daha da yapmaM Yufka 8.50,nesquik 13, çikolata 4.50, Antep 15 derken hazırlarından yarım kilo alsaydım hem uğraşmazdım hem de daha ucuza gelirdi
Ellerine sağlık ayşoTatlıyı yaptım ama daha da yapmaM Yufka 8.50,nesquik 13, çikolata 4.50, Antep 15 derken hazırlarından yarım kilo alsaydım hem uğraşmazdım hem de daha ucuza gelirdi
AynenSoğuk baklava mi ne
Evet beybiSoğuk baklava mi ne
Sağ ol balımEllerine sağlık ayşo
Afiyet olsun
Daha şeker, tereyağ, süt ve krema varTatlıyı yaptım ama daha da yapmaM Yufka 8.50,nesquik 13, çikolata 4.50, Antep 15 derken hazırlarından yarım kilo alsaydım hem uğraşmazdım hem de daha ucuza gelirdi
Oh ,mis ,afiyet olsun bebisimEvet beybi
Sağ ol balım
Neyse ki onlar evde vardı da ekstra masraf çıkmadıDaha şeker, tereyağ, süt ve krema var
Sağ olcicimOh ,mis ,afiyet olsun bebisim
Nesquik’i ne yapacaksın?Tatlıyı yaptım ama daha da yapmaM Yufka 8.50,nesquik 13, çikolata 4.50, Antep 15 derken hazırlarından yarım kilo alsaydım hem uğraşmazdım hem de daha ucuza gelirdi
Üzerine serpecekNesquik’i ne yapacaksın?
Çekiyor canım hatta ben 1 buçuk bardak süt koydum. Dolapta kuruyor yoksa. Hepsini koy :)C A N O aşkısı, 1 su 1 şeker 1 süt koydum şerbete. Son kepçeyi dökeyim mi? Sanki fazla gelecek gibi?
Üstüne serpicem YouTube’da bi kanal takip ediyorum. orijinali sözde nesquik ile olurmuşNesquik’i ne yapacaksın?
Ben korktum ilk defa yaptım diye sütü 1 koydumÇekiyor canım hatta ben 1 buçuk bardak süt koydum. Dolapta kuruyor yoksa. Hepsini koy :)
Neden öyle dedin canım yaa güzeldi ama tarifim , sen çok da güzel yaparsınİstemiyorum
Yok canım çekiyor. Akışkan bişey kalmıyor yani :)Üstüne serpicem YouTube’da bi kanal takip ediyorum. orijinali sözde nesquik ile olurmuş
Ben korktum ilk defa yaptım diye sütü 1 koydum
Sen söyleyince fark ettimMinnosprenses fotolarda labne yok