- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.556
Kız nasıl buldun bende sana resim bakıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nasıl buldun bende sana resim bakıyordum
Bu gri saçıyla 2019’da foto çekilmiş, bi haber sitesinde gördüm. Bülent Ersoy 2019 yazdım Google‘a görselleri taradım sonra ama bunu yazana kadar “Bülent ersoy gri saçıyla gazinoda şarkı söylerken fotoğrafı” diye aratmışlığım da varKız nasıl buldun bende sana resim bakıyordum
Seni çılgınBu gri saçıyla 2019’da foto çekilmiş, bi haber sitesinde gördüm. Bülent Ersoy 2019 yazdım Google‘a görselleri taradım sonra ama bunu yazana kadar “Bülent ersoy gri saçıyla gazinoda şarkı söylerken fotoğrafı” diye aratmışlığım da var
Neler yaptırıyor bize
Sizin de yapasınız varNeler yaptırıyor bize
Ben bile aradım, düşünSizin de yapasınız var
Nevoş hadi ben neyse de sen bu hallere mi düşecedinNeler yaptırıyor bize
SeviyosSizin de yapasınız var
Aman allahımBen bile aradım, düşün
12 kat baklava mı oluyormuşİşte olmayan baklavam Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Bu adamlar her şeye o burunlarını sokmazlarsa ölürler zatenİşte olmayan baklavam Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Merhaba a
Merhaba minnosss
Katı az olduğu için üstü düz durmuş canım. Kat ne kadar çoğalır ise, o kadar bombeli oluyor baklava.İşte olmayan baklavam Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Kalan yufkadan bir uyduruk börek yapmışım yasi sorma daha tadına bakmadım, zehirleneceğiz diye korkuyorumKatı az olduğu için üstü düz durmuş canım. Kat ne kadar çoğalır ise, o kadar bombeli oluyor baklava.
Yine de güzel görünüyor. Kalan yufkanı iyi poşetledin inşallah, dakikalar içinde kurur çünkü
Toplamda en az 30-40 kat olması lazımYa bilmiyorum ama altı 6 kat bana çok ince geldi. İşte yapınca da belli oldu ince olduğu. şöyle bi 8-9-10 olsaydı alt katı daha güzel olurdu. üstüne de 15 kat koydum ama yine de çok kabarmadı. Neyse, ilk elin günahı olmaz
Afiyet olsun canım bir dahaki sefere kendi bildiğin gibi yaparsınİşte olmayan baklavam Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel
Yoook, o yufkanın böreği enfes olurKalan yufkadan bir uyduruk börek yapmışım yasi sorma daha tadına bakmadım, zehirleneceğiz diye korkuyorum