Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ayy nevoş bende aynı resmi buldum 🤣
20210510_175914.jpg

alsem alsem 🤣

Kız nasıl buldun bende sana resim bakıyordum 🤣
Bu gri saçıyla 2019’da foto çekilmiş, bi haber sitesinde gördüm. Bülent Ersoy 2019 yazdım Google‘a görselleri taradım sonra 😂😂 ama bunu yazana kadar “Bülent ersoy gri saçıyla gazinoda şarkı söylerken fotoğrafı” diye aratmışlığım da var 😂😂😂😂😂

İşte olmayan baklavam :KK53: :KK53: :KK53: Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da :ukala::ukala: al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel :oops:

Eklentiler

• 537CA7E0-9C51-45ED-8492-2B1F77D3E5B2.jpeg
    537CA7E0-9C51-45ED-8492-2B1F77D3E5B2.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 33
İşte olmayan baklavam :KK53: :KK53: :KK53: Altı çok ince kalmış. Ben bi 10-12 kat koyacaktım. Adamla birlikte izledik videoyu. Yok o kadın 6 kat koymuş da biz de 6 kat koyacakmışız da :ukala::ukala: al, koyduk 6 kat. incecik olmuş ama tadı çok güzel :oops:
12 kat baklava mı oluyormuş 🤭
Şu kocalar bir karışmasın kadın işine yahu ya da girsin mutfağa, kendi yapsın 🤣🤣

Bu adamlar her şeye o burunlarını sokmazlarsa ölürler zaten🤷‍♀️🤔

Ama görüntü harika olmuş ayşom afiyet olsun 🤩😍🤗

Katı az olduğu için üstü düz durmuş canım. Kat ne kadar çoğalır ise, o kadar bombeli oluyor baklava. 😍
Yine de güzel görünüyor. Kalan yufkanı iyi poşetledin inşallah, dakikalar içinde kurur çünkü🤭

Katı az olduğu için üstü düz durmuş canım. Kat ne kadar çoğalır ise, o kadar bombeli oluyor baklava. 😍
Yine de güzel görünüyor. Kalan yufkanı iyi poşetledin inşallah, dakikalar içinde kurur çünkü🤭
Kalan yufkadan bir uyduruk börek yapmışım yasi sorma 😂😂😂 daha tadına bakmadım, zehirleneceğiz diye korkuyorum 😂😂😂

Afiyet olsun canım 😋🤗 bir dahaki sefere kendi bildiğin gibi yaparsın 🤩

X