- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.329
Ben eiyiyim çok şükür,Hoş geldin ❤ iyiyiz ,sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eiyiyim çok şükür,Hoş geldin ❤ iyiyiz ,sen nasılsın
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste nevoşum sen nasılsın bugun
Çok şık duruyor ya
Çok iyi oldu bana sunumlar harika olmuşDinlenirsin
Neden kız ben ben degılım bugun enerjıgım bıraz aksam tatlıları gömdük ondan herhalMervişim iyiym çok şükür sen nasılsın sen değilsin sanki
Sende yaparsınÇok iyi oldu bana sunumlar harika olmuş
Bnde ıyıyım zıyaret edeyım dedımm bırazdan ütü olsyına baslayacagım ne kadar gecıktırırsem kârımİyiyim canım sağol sen nasılsın
Bim gelmiş mervişAlttaki hosmuş cok gormemiştim hıc
Tamam herkes bu borcam dan alıyor o zaman ❤ anlaştıkÇok şık duruyor ya
İnşAllahSende yaparsın
Ütüyü bende sevmiyorumGeçen yaptım bir süre rahatımBnde ıyıyım zıyaret edeyım dedımm bırazdan ütü olsyına baslayacagım ne kadar gecıktırırsem kârım
Sunumu geliştirmen lazımAma çabuk öğreniyorsunİnşAllah
Abla çokta kaptırmamak lazım eşim dün bir dilim yedi ikincide gözü kaldı hemen kaldırdım yasak diye bu aralar baya kefirler falan havada uçuşuyor eşimde abur cubur aşığı resmenAfiyet olsun canım Bende niyetlendim sonra tam kapanma olunca bayrama denerim dedim
Bizde eşim yapıyorÜtüyü bende sevmiyorumGeçen yaptım bir süre rahatım
Hadi ya bimde var mıBim gelmiş merviş
Aa hadı ya ben gıdene kadar kesın bıtmiş olur yıneBim gelmiş merviş
İyiyiz kirazlarn en güzeli. Sen nasılsnAnasını guzusunu yidigiiim iyisiniz dimi
Yeme beni tatlı ye hamaratsın tabi maşallah doping etkisi olmuş belli nasıl olmasınNeden kız ben ben degılım bugun enerjıgım bıraz aksam tatlıları gömdük ondan herhal
1 tane kesmez eşimiAbla çokta kaptırmamak lazım eşim dün bir dilim yedi ikincide gözü kaldı hemen kaldırdım yasak diye bu aralar baya kefirler falan havada uçuşuyor eşimde abur cubur aşığı resmen