- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Rabbim yardımcın olsun kuzuBi çatlasa şu yumurtalar, rahatlayacağım. Bugün 17. Gün. Hala hala pik testlerim ve karnım davul gibi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun kuzuBi çatlasa şu yumurtalar, rahatlayacağım. Bugün 17. Gün. Hala hala pik testlerim ve karnım davul gibi oldu
Biz artık balkonda yaşıyoruzBiz hiçbir yere gitmedik ama bugünde akşamüstü bahçede misafirlerimiz vardı
Dün hiç boş kalmadık
Eşler de evde olunca, fırsat olmuyor parim
Amin cicim. sıkıntılarım var pek giremiyorum burayaRabbim yardımcın olsun kuzu
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede düzelir herşeyAmin cicim. sıkıntılarım var pek giremiyorum buraya
Aynen oyle yasim allahtan hava cok guzel bahcede ferah ferah sosyal mesafeli oturmussunuzdur zaten havalar guzellesınce yapulcak tek sey bahceBiz hiçbir yere gitmedik ama bugünde akşamüstü bahçede misafirlerimiz vardı
Dün hiç boş kalmadık
Eşler de evde olunca, fırsat olmuyor parim
Merak ettim canımAmin cicim. sıkıntılarım var pek giremiyorum buraya
İnşallah tatlımGeçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede düzelir herşey
Nıye catlamıyor aysocum catlatma iğnesi falan verdimi doktorunBi çatlasa şu yumurtalar, rahatlayacağım. Bugün 17. Gün. Hala hala pik testlerim ve karnım davul gibi oldu
Aynen öyle parim, çok şükürAynen oyle yasim allahtan hava cok guzel bahcede ferah ferah sosyal mesafeli oturmussunuzdur zaten havalar guzellesınce yapulcak tek sey bahce
Allah yardımcın olsun kuzum ❤Amin cicim. sıkıntılarım var pek giremiyorum buraya
Ohhh, balkonda sinema keyfisiBiz artık balkonda yaşıyoruz
Animasyon film açtık. Patlak mısır limonata
Vizontele de ki sinama izleyenler gibi herkes bir köşede
Sağ ol kuzum. Ben de sizi özledim ama bugün gerçekten gibi bi gündü. Sabah 4’te filan uyudum. 9’a kadar sürekli uyandım. mide ağrısı, bulantısı, şişkinlik, uykusuzluk, açlık ama iştahsızlık… böyle abuk sabuk bir gün geçiriyorum.Merak ettim canım
Sağ ol bebeğimAllah yardımcın olsun kuzum ❤
Margırıtla konuştun mu canım?Allah yardımcın olsun kuzum ❤
Aynen iyi oldu ev basıyor insanıOhhh, balkonda sinema keyfisi
Evet pazar günü dönecek yasiMargırıtla konuştun mu canım?
Vermedi aşkısı. Ben de bunu anlamıyorum. Gerçi bayrama denk geldi. Doktor yok doğal olarak. Yumurta santiminş görmedipi için vermemiş olabilir diye düşünüyorum.Nıye catlamıyor aysocum catlatma iğnesi falan verdimi doktorun
Çok uzunmuş yahuEvet pazar günü dönecek yasi
Geçen hafta ki yarışmada da banliydi giderek uzattı duramadıÇok uzunmuş yahu
Tüh inşallah bian once catlarda rahatlarsın aysomVermedi aşkısı. Ben de bunu anlamıyorum. Gerçi bayrama denk geldi. Doktor yok doğal olarak. Yumurta santiminş görmedipi için vermemiş olabilir diye düşünüyorum.