- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.210
- 43
Ahhh yakın olsa ben 1 tepside aşkoma yapardımBugün koskoca Bursa’da baklava bulamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh yakın olsa ben 1 tepside aşkoma yapardımBugün koskoca Bursa’da baklava bulamadı
Vahşilesecegim az daha insan gormezsem
Allah uzun ömür versinAşkom,hiç inanmadım.Vasiyetimi unutmayın bak
Etrafta olan hiç bir yerde yok ,tulumba nedir ,baklava varkenBugün koskoca Bursa’da baklava bulamadı
Bence kahvaltıya gideyim cancağızım, 1 saat oturup gelirim
Cancağzım, korkutma bizi
Amin askom,cümlemizeAllah uzun ömür versin
İnşallah papatyamTüh inşallah bian once catlarda rahatlarsın aysom
Dün teyzem aradı kuzenler ekmek diye çıkıp annelerine gelmişlerSende öyle yap.Bence kahvaltıya gideyim cancağızım, 1 saat oturup gelirim
Burada sokak bakkallarında bile, 1 kglık tepsilerde satılıyorduAşkom,hiç inanmadım.Vasiyetimi unutmayın bak
Bence de aşkom,alirim alışveriş çantamı,ara sokaklardan kaçarımDün teyzem aradı kuzenler ekmek diye çıkıp annelerine gelmişlerSende öyle yap.
Orası için dolmuş lazım,benim etrafımda olan marketler Ş.K,B.MBurada sokak bakkallarında bile, 1 kglık tepsilerde satılıyordu
C...efo..SA da falan da gördüm cancağzım
Polis anonslarına dikkat et cancağzımBence kahvaltıya gideyim cancağızım, 1 saat oturup gelirim
Ayy o yeşil soğanları görünce neguzel kısır yapılır onlanSağol canım. İnip te toplamaya üşeniyorum, toplamadan kartlaşmış kıvırcıklar Nane, kıvırcık, soğan, dut yaprağı, kara lahana topladım. İnsanın elinde olunca değerini bilmiyor
Pazar arabasını kapBence de aşkom,alirim alışveriş çantamı,ara sokaklardan kaçarım
Gerizekali derse sensin gerizekalı derim,mapusa baklava yollarsınız cancağızımPolis anonslarına dikkat et cancağzım
Şuraya BırakıyorumHanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Dikkatli olursunBence de aşkom,alirim alışveriş çantamı,ara sokaklardan kaçarım
Aaa ,yarın Pazar varPazar arabasını kap
Yapın diye söylüyorumŞuraya Bırakıyorum
B..de şerbetsiz vardı sanırım. Ama Ş..ta görmedimOrası için dolmuş lazım,benim etrafımda olan marketler Ş.K,B.M