- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
İyi akşamlar aşkomiyi akşamlar dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar aşkomiyi akşamlar dedim
İyi akşamlar cancağzımİyi akşamlar
Sana da iyi akşamlar aşkomİyi akşamlar aşkom
Annemde bana kızıyor gitmiyorum diyeBiz hariç
İyi akşamlar cancağızımİyi akşamlar cancağzım
Teyzem de diyor,al alışveriş poşeti,çık Ara sokaklardan gelAnnemde bana kızıyor gitmiyorum diye
Bir sen evden çıkmıyorsun dedi
Annem araçla 15 dk mesafemde, yürüyerek gidememTeyzem de diyor,al alışveriş poşeti,çık Ara sokaklardan gel
Kukrişin duvarını okudun mu elticim?İyi akşamlar aşkom
Araçla göze alamam herhalde,yürüyerek yarım saat falan var teyzem. Dayimlarla bir arada hepsi,öpüşmeden geri gelirim gidersem ama bilemedimAnnem araçla 15 dk mesafemde, yürüyerek gidemem
O da maşa yapıyor,mesgulKukrişin duvarını okudun mu elticim?
Ben burdan sabah 9’da çıksam, 11:30 gibi annemde olurumAraçla göze alamam herhalde,yürüyerek yarım saat falan var teyzem. Dayimlarla bir arada hepsi,öpüşmeden geri gelirim gidersem ama bilemedim
Yok ne oldu bakayımKukrişin duvarını okudun mu elticim?
Senin uzakmis cancağızım,Ptesi gidersin,kahvaltı edersiniz Gecmis bayram mübarekleme var sonuçtaBen burdan sabah 9’da çıksam, 11:30 gibi annemde olurum
Ooo tam zamaninda sordumDaha çok var başlamasına kanka konuyu açtım onaylanınca görürsün
Kuzum,hosgeldinİyi akşamlar canlarım nasılsınıız hepiniz iyisinizdir inşallah
Hoşbuldum cennaam NasılsıııınKuzum,hosgeldin
Bir dahakine Moroccoo
Evet cancağzım. Bugün delirtti beni telefonda bende tersledim, telefonu suratıma kapattıSenin uzakmis cancağızım,Ptesi gidersin,kahvaltı edersiniz Gecmis bayram mübarekleme var sonuçta