- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.605
Sağa dön de yat ,iyi gelir kuzuİyiyim cenna kuşum bendee yemek biraz gec yedıkte bırazda fazla yedım galıba suan mıdem agrıyor ne tarafa yatacagımı sasırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağa dön de yat ,iyi gelir kuzuİyiyim cenna kuşum bendee yemek biraz gec yedıkte bırazda fazla yedım galıba suan mıdem agrıyor ne tarafa yatacagımı sasırdım
Tamam cennam tv de saga dönüp yatmalık zaten iyi gelirSağa dön de yat ,iyi gelir kuzu
Keyfin bol olsun tatlımTamam cennam tv de saga dönüp yatmalık zaten iyi gelir
Çok gülmüştüm buna
Modifiyelojim on Instagram: "Başka Ülkede yaşayamam 😂"
22K likes, 311 comments - modifiyelojim on May 7, 2021: "Başka Ülkede yaşayamam 😂".www.instagram.com
Modifiyelojim on Instagram: "Başka Ülkede yaşayamam 😂"
22K likes, 311 comments - modifiyelojim on May 7, 2021: "Başka Ülkede yaşayamam 😂".www.instagram.com
Koptuk bizÇok gülmüştüm buna
Sağ ol canımAyyy cok guzel gozukuyor nevoşuumm ellerine saglık döktürmüşsün yinee afiyet olsun prensesim
Tam kopmalıkKoptuk biz
Sağ ol kaptanım sana dün sorup işimi garantiledimBen güzel olacağını tahmin etmiştim bu böyle bile yenir valla görüntü muhteşem. Ellerine sağlık canım
Evine git, stres yapmaTam kopmalık
Hanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Yarin çıkarsam ben de böyle olmayayımEvine git, stres yapma
Son halini görseydin, sana işkence olabilirdi cancağzım
2 güncük daha bekle cancağzımYarin çıkarsam ben de böyle olmayayım
Aşkom hiç güzel değildi sen bakma
Vahşilesecegim az daha insan gormezsem2 güncük daha bekle cancağzım
Bugün koskoca Bursa’da baklava bulamadıAşkom hiç güzel değildi sen bakma
Aşkom,hiç inanmadım.Vasiyetimi unutmayın bakAşkom hiç güzel değildi sen bakma
Aynen ya ben böyle bir şey yapmadım daha önceSon halini görseydin, sana işkence olabilirdi cancağzım