Zeytinyağlı ama ben az salça koyarım:)Ben yiyiciyim yapıcııı değil, içini herkes değişik yapıyor sen nasıl yaptın
Bu böyle sürüp giderSen yazmasan başkası yazar canım yıllar oldu düzelmedi
Aynen canım :)Bu böyle sürüp giderçaresi yok nevosumm
Tabii ki yokÖyle bi hakkimiz varmıymış ki
beyaz tabak setiAllasen ne isticen çok merak ettim
nasıl oldu?Pınarda öyle olmadı
Hee dik kenarlıTabii ki yok
beyaz tabak seti
nasıl oldu?
Beyaz alındı sonra pınar paketi alma derdi başladı:)O bitmez yani :)Tabii ki yok
beyaz tabak seti
nasıl oldu?
Nane ya da fıstık ya da azıcık tarçın falan eklemiyormusunZeytinyağlı ama ben az salça koyarım:)
Soğanı kavurup salça ekliyorum.Sonra sıcakken yıkadığım pirinçlere koyup karıştırıyorum.Biraz dinlendiriyorum.Tuz ve sumak koyarım :)
Arada kimyon eklerim:)
Nasıl yani yemek takımı göndermiyorum pasta seti veya arada kahvaltı seti:)beyaz tabak seti
Haziranda ben kazanayim çok aminBeyaz alındı sonra pınar paketi alma derdi başladı:)O bitmez yani :)
RelaxsÇıldırıyorum
Nasıl hazırlanayım perişim napicam kiRelaxslim yarışmalara songaz hazırlığını yap bayram sonu için
Nane koyarım arada ,tarçın kayınvalidem koyar:)Ben daha çok Antep mutfağına yakın yapıyorum canım:)Nane ya da fıstık ya da azıcık tarçın falan eklemiyormusun
Bak bu bitmiyorHaziranda ben kazanayim çok amin
Anladım ablaAynen canım :)
Anladın mı şimdi neden konu onay bekliyor kapalı kalıyor
Bi madalya bi hediye yeter nevoşBak bu bitmiyor
HıhıımmmHee dik kenarlı
Heeee. O fasulye olma hengamesiydiBeyaz alındı sonra pınar paketi alma derdi başladı:)O bitmez yani :)
Ama bunu konuştuk nevoşşşNasıl yani yemek takımı göndermiyorum pasta seti veya arada kahvaltı seti:)
Test edip onayladın bir daha unutmazsınAnladım ablahiç bukadar iyi anlamamistim
Onlar çokzel yaa gerçekten, hadi ınş ayşomHıhıımmm
Heeee. O fasulye olma hengamesiydi
Ama bunu konuştuk nevoşşşBen sana dedim 4 tane tabak olur diye. Sen de tamam dedin. Mızıkçılık yapma şimdi
İlk başta parmak çalıştır nevo konuyu açar açmaz ilk yazma antramanlariNasıl hazırlanayım perişim napicam ki