- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Onda sıkıntı yokİlk başta parmak çalıştır nevo konuyu açar açmaz ilk yazma antramanlari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onda sıkıntı yokİlk başta parmak çalıştır nevo konuyu açar açmaz ilk yazma antramanlari
Ya ben yanlışlıkla fasulye oldum hiç istemedim oysaHıhıımmm
Heeee. O fasulye olma hengamesiydi
Ama bunu konuştuk nevoşşş Ben sana dedim 4 tane tabak olur diye. Sen de tamam dedin. Mızıkçılık yapma şimdi
3 tane alır yollarızŞuna baksanıza ne kadar güzel
Pembiş Dükkan | PAPATYA PORSELEN SERVİS TABAĞI 1 ADET
www.pembisdukkan.com.tr
Yok ben en iyisi bir dışarıya gidip bakiyim orda sen varmisin abla kapakları falan bir topluyayim yerden güzel kapak oldu da banaTest edip onayladın bir daha unutmazsın
Dur bakalım boyun uzamış mı
Bu pempis dükkan her yerde ya ama bu model yeni değil ayşomŞuna baksanıza ne kadar güzel
www.pembisdukkan.com.tr
Bunu özelden konuşmadık aşkısı. açık açık yazdım, yüzsüzlük yaptım. Asla unutmamYa ben yanlışlıkla fasulye oldum hiç istemedim oysa
Hiç hatırlamıyorumYa arkadaş ben hepinizle ayrı özelden sohbet ediyorum.İşinize gelince nevoş 40 oldun yaşlısın diyorsunuzNasıl tutayım aklımda ya da kim dedi bunu ne bileyim
Bana uyar3 tane alır yollarız
Çok güzel kapak yaparımYok ben en iyisi bir dışarıya gidip bakiyim orda sen varmisin abla kapakları falan bir topluyayim yerden güzel kapak oldu da bana
Yeni değil ama çok şık geliyor banaBu pempis dükkan her yerde ya ama bu model yeni değil ayşom
Onu hiç hatırlamamBunu özelden konuşmadık aşkısı. açık açık yazdım, yüzsüzlük yaptım. Asla unutmam
Evet burda yazdın kalıpta istedin hattaBunu özelden konuşmadık aşkısı. açık açık yazdım, yüzsüzlük yaptım. Asla unutmam
Ohaaa sana bundan gönderirlerse banane bende isteriiiiimŞuna baksanıza ne kadar güzel
www.pembisdukkan.com.tr
Ayıp yahu 3 tane tabak olur muBana uyar
Sadece 3 taneOhaaa sana bundan gönderirlerse banane bende isteriiiiim
Sen bana 1 tane 72’li krema sıkma poşeti bir de Çelik büyük duy seti yolla yeterOnu hiç hatırlamam
Inş kazanirsin ayşomYeni değil ama çok şık geliyor bana
İstryenin 1 yüzü. Vermeyenin 2Evet burda yazdın kalıpta istedin hatta
4.yü ben alırımAyıp yahu 3 tane tabak olur mu
Kocan bunları duymasın yine hanım alışverişe aklı gitti diyecekSen bana 1 tane 72’li krema sıkma poşeti bir de Çelik büyük duy seti yolla yeter
Kocama bütün gün söylüyorum da boş iş diyorKocan bunları duymasın yine hanım alışverişe aklı gitti diyecek
Allah razı olsunnnÇok güzel kapak yaparım