Bizde daha siftah yokAynen yaaaa. 1 kerecik Kazansam 2.de gözüm olmayacak
Sabırsız bir milletizzzSen değil canım herkes böyle düşünüyorEskiden hep öyleydi biz görmeden milyon yorum
Pro olmak için de öyle diyordum ben nevoşHep öyle olur
En çok da şey istiyorum. utanmazca, arsızca “ben şunu istiyorum” demek zuahahahahahahBende bendeeeo ödülü bi alalim elimize, ne gelecek heyecanı yasayalım
Öyle amaHep öyle olur
Of evet yaaaaBizde daha siftah yok
Öyle bi hakkimiz varmıymış kiEn çok da şey istiyorum. utanmazca, arsızca “ben şunu istiyorum” demek zuahahahahahah
Öyle ama
Of evet yaaaa
Allasen ne isticen çok merak ettimEn çok da şey istiyorum. utanmazca, arsızca “ben şunu istiyorum” demek zuahahahahahah
Öyle ama
Of evet yaaaa
Kek kalıbıAllasen ne isticen çok merak ettim
İşte uygun değilse ya da benden habersiz yaptıysa, eksiği varsa arkadaş mahçup olabiliyor.Sabırsız bir milletizzz
Pınarda öyle olmadıEn çok da şey istiyorum. utanmazca, arsızca “ben şunu istiyorum” demek zuahahahahahah
Öyle ama
Of evet yaaaa
Yok canım sarma pişiyor onu bekliyorumNevoş uyumadınmı
Bak heleeeKek kalıbıbakır tava tencere
Valla periş ödüller bu kadar güzel olmasa istemeyebilirdim ama acayip iyiBak heleeebakirlar biraz zor hatta imkansız bende istiyom coook
Tencere takımı almıştı biri baya önce görmüştüm odullerde güzeldi
Nööööğğğğğ; allahım beni kalbimden vurdun kanka, bende pişirmek istiyorum yaYok canım sarma pişiyor onu bekliyorum
Aklımizda olsun yazmayalim ozaman abla senden onay gelene kadarİşte uygun değilse ya da benden habersiz yaptıysa, eksiği varsa arkadaş mahçup olabiliyor.
Bencede daha çok yarışmaya tesfik ediyorValla periş ödüller bu kadar güzel olmasa istemeyebilirdim ama acayip iyi
Sen yaparsın en alasını:)Nööööğğğğğ; allahım beni kalbimden vurdun kanka, bende pişirmek istiyorum ya
Ben yiyiciyim yapıcııı değil, içini herkes değişik yapıyor sen nasıl yaptınSen yaparsın en alasını:)
Sen yazmasan başkası yazar canım yıllar oldu düzelmediAklımizda olsun yazmayalim ozaman abla senden onay gelene kadar
ÇıldırıyorumBencede daha çok yarışmaya tesfik ediyoryaristikcada güzelleşiyor