Amaan bir hava neyim atacaktım senden önce yazdım yine diye içimde kaldıOnaylanmamış konu açık olur
Sen niye uyuman söz çok konusmucazUyuyun hadi artık
Canım ama o doğru bir şey değil ki yani bazen kazen cepten yanlışlıkla açık bırakıyor.Biz gizli olup sonra açılmasını bunu yapmayın diye yaptık.Amaan bir hava neyim atacaktım senden önce yazdım yine diye içimde kaldı
Benimde yok yaa1 gram uykum yok. Bütün gün bütün gece uykum vardı, yatağa geldim. gözlerim fal taşı gibi açıldı
He heeeee. sabah bi bakıyorum en az 28 sayfaSen niye uyuman söz çok konusmucaz
Çok haklısın nevoş, bir aksilik yaşadı herhalde arkadaşımızÖyle kabul edemem
Doğru abla öyle düşünemedim, birde şey baktığımda kimse yorum yapmamış boş kalmasın öylece diyede yazdım aslında ben fotolar daha gelecek sanıyordum bu olayı bilmeden.Canım ama o doğru bir şey değil ki yani bazen kazen cepten yanlışlıkla açık bırakıyor.Biz gizli olup sonra açılmasını bunu yapmayın diye yaptık.
Benim yazmadığım konu onaylanmamıştır.Ama anlatamadım bunu
Belki ben vermedim ya da bak konu uygun değilArkadaş zor durumda kalıyor.
Yenisini yaptı ekledi bileÇok haklısın nevoş, bir aksilik yaşadı herhalde arkadaşımızınş yetişir yarışmaya
Benden hızlıları da varmışYenisini yaptı ekledi bile
Ayyy duygusal kızÇok sevdiği Giysileri yıkanırken de duygulanmasa iyideo deli ediyor .
Sen değil canım herkes böyle düşünüyorDoğru abla öyle düşünemedim, birde şey baktığımda kimse yorum yapmamış boş kalmasın öylece diyede yazdım aslında ben fotolar daha gelecek sanıyordum bu olayı bilmeden.
Evet mesela kazansak dimi ayşo yaaNormal yarışma gelse de havamıza baksak
Aynen yaaaa. 1 kerecik Kazansam 2.de gözüm olmayacakEvet mesela kazansak dimi ayşo yaa
Bende bendeeeAynen yaaaa. 1 kerecik Kazansam 2.de gözüm olmayacak
Vallahi ben değilim o konuşanlarHe heeeee. sabah bi bakıyorum en az 28 sayfa
Hemde nasılAyyy duygusal kız
Hep öyle olurAynen yaaaa. 1 kerecik Kazansam 2.de gözüm olmayacak