Nevoş kazandibinde tek sunum resmi varSunum tabaklarından,tarzından belli canım:)
Yasi sen ne zaman yapcan beybimHayırlı geceler herkese, nasipse yarın görüşürüz.
Bak kahvaltı sofrasına orada katılmıştı:)Ayy evet öyle bir kaynana evi beklemiyordum bende
Resim sorununu halletmeye çalışıyoruz ama onaylamayacağım galiba başka tarif yapacak:)Nevoş kazandibinde tek sunum resmi var
Nazo yapacak sanmıştım yanılmışım
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese, nasipse yarın görüşürüz.
O sütlaç yapacaktı tarifini bıraktı:)Yasi sen ne zaman yapcan beybim
Iyi geceler
Waaww nevoş süperBak kahvaltı sofrasına orada katılmıştı:)
Tavuk Yemekleri - Pizza ile Kahvaltı Sofrası- Ekmecik Tost Ekmeği Sponsorluğunda
Herkese mutlu günleeeer :KK25: Kahvaltı için kıtır kıtır ekmeği, lezzetli harcı, pratik pişimiyle karşınızdaaaa Ekmek Pizza🍕🍕🍕 Iç harcında dilediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz ben kullandıklarımı yazayım Malzemeler 🌸Tost ekmeği(benim tepsime 9 dilim sığdı) 🌸1 domates 🌸1 biber 🌸1...www.kadinlarkulubu.com
Yaaaa vazmi gecti yaniO sütlaç yapacaktı tarifini bıraktı:)
Yaa cok kötü bir durum, ınş hallolur nevoşumResim sorununu halletmeye çalışıyoruz ama onaylamayacağım galiba başka tarif yapacak:)
Ay hadiyaaa bende ilk ben yazdım diye yorumda yapmıştımResim sorununu halletmeye çalışıyoruz ama onaylamayacağım galiba başka tarif yapacak:)
Periş nisa napiyo bayramliklarini giydi miAy hadiyaaa bende ilk ben yazdım diye yorumda yapmıştım
Bayramda tatlı ile sarma yapılır ya genelde, o yüzden. Ben hiç sevmiyorum yemek yapmayı, sevmeye sevmeye söylene söylene yapmama rağmen çok lezzetli oluyor, o zaman daha çok uyuz oluyorum. Severek yapan var mı gerçekten yaKuru fasulyeyi neden hafife aldın ki, ben de yaptım,güzel olur pilav ile
Elbisesinin birini çıkartır birini giyer teyzesi sabahtan akşama kadar illallah ettimPeriş nisa napiyo bayramliklarini giydi mi
Oyyy kokoş yaaa normal bu haller annesi, kız bakiyo kendineElbisesinin birini çıkartır birini giyer teyzesi sabahtan akşama kadar illallah ettim
Öyle kabul edememAa evet tarif kalkmış
Onaylanmamış konu açık olurAy hadiyaaa bende ilk ben yazdım diye yorumda yapmıştım
Çok sevdiği Giysileri yıkanırken de duygulanmasa iyideOyyy kokoş yaaa normal bu haller annesi, kız bakiyo kendine