Tamamdır inşallah bir tabak yapıp çayla ikram ederlerSen bana haber ver,ben sana
Ah inşallah, nerde öyle poncik kalpli biri ,olsa da yesekTamamdır inşallah bir tabak yapıp çayla ikram ederler
Daha kahvaltı ediyoruz bizBaklava,lokma,sarma ikramı nerde
Oyyy
Tencereyi koydum, koşBende onu bekliyorum
@OrianaEvva @Margaret Hale @Dediyy C A N O @WunderLost @Minnosmeliss @RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
@H M
@Bal0ncuk
@firdefs
@Minik Meleklerim
@Kukrim
yasminsay @Filizzz16 C A N O @deynepnaz Jenna16 @ASSOSyal Evva @alsem @HAbibte @Oriana @WunderLost @Dediyy @sena zeynep @Minnosmeliss @Matgaret Hale @RedGirl @pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Hepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
@Blue_Peri @alsemEvva @ASSOSyal @Margaret Hale @Oriana Nevreste @Kukrim yasminsay @Minnosmeliss @Filizzz16 C A N O @deynepnaz Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte @Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Hepinizin tek tek bayramı mübarek olsun canlar çok sağolun eksik olmayın
Kahvaltı bile yapmadımAh inşallah, nerde öyle poncik kalpli biri ,olsa da yesek
Off ellerine sağlık yasocum. Olsada yesek
En iyisi kendi imkanlarımızla beslenmekKahvaltı bile yapmadımiş başa düştü çay koydum
Saol evvoşum sanada hayırlı bayramlarGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle inşallah
Acı ama gerçekÇok dogru
Hayırlı bayramlar mavişimSaol evvoşum sanada hayırlı bayramlar
Amin canımGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle inşallah
Taze süt geldi, çay içme gelKahvaltı bile yapmadımiş başa düştü çay koydum
Hem de nasılMalesef
Eski bayramları özledik
Günaydın canım, inşallahGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar nice güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle inşallah