Seninde bayramın kutlu olsun ablam
Öp yavrum harçlık vereceğim
Unuttuğum var mı?
Sağ ol canım benim seninde bayramın kutlu olsunHanimKelesimiGetir Nevreste Elhan
yorgun anneanne Mune Elalis ablalarimmm Bayramınız mübarek olsun öpüyorum tatlis yanaklarinizdan
Sağol ablacimmmSağ ol canım benim seninde bayramın kutlu olsun
Teşekkürler peri seninde bayramın mübarek olsunH M
Bal0ncuk
firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
yasminsay E Elif_Eylul C A N O deynepnaz Jenna16 ASSOSyal Evva alsem HAbibte Oriana WunderLost D Dediyy M MissHayaLet Minnosprenses @Matgaret Hale RedGirl pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Sağol canım benimTeşekkürler peri seninde bayramın mübarek olsun
Bende Gözlerinden öpüyorum Bayramın mübarek olsunHanimKelesimiGetir Nevreste Elhan
yorgun anneanne Mune Elalis ablalarimmm Bayramınız mübarek olsun öpüyorum tatlis yanaklarinizdan
Oriana Evva Margaret Hale D Dediyy C A N O WunderLost Minnosprenses RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
Dizinde bayraminiz kutlu olsun kizlarrrrH M
Bal0ncuk
firdefs
Tenceresiz kaldim anne
Kukrim
yasminsay E Elif_Eylul C A N O deynepnaz Jenna16 ASSOSyal Evva alsem HAbibte Oriana WunderLost D Dediyy M MissHayaLet Minnosprenses @Matgaret Hale RedGirl pearlshine
Bayramınız mübarek olsun kuzular
Hayırlı bayramlaaaaaar canimm çok şükür yine bir bayrama eristik ne olursa olsunn Bayramlar heyecanlı , herkesin bayramını kutlarım bendeHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
Blue_Peri alsem Evva ASSOSyal Margaret Hale Oriana Nevreste Kukrim yasminsay Minnosprenses E Elif_Eylul C A N O deynepnaz Jenna16 pearlshine WunderLost HAbibte D Dediyy H M Bal0ncuk Tenceresiz kaldim anne
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Teşekkür ederim canımHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Blue_Peri alsem Evva ASSOSyal Margaret Hale Oriana Nevreste Kukrim yasminsay Minnosprenses E Elif_Eylul C A N O deynepnaz Jenna16 pearlshine WunderLost HAbibte D Dediyy H M Bal0ncuk Tenceresiz kaldim anne
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Canımmm arkadaşım hayırlı bayramların olsun , Seviyorum seniHayırlı bayramlaaaaaar canimm çok şükür yine bir bayrama eristik ne olursa olsunn Bayramlar heyecanlı , herkesin bayramını kutlarım bende
Canımmm arkadaşım hayırlı bayramların olsun , Seviyorum seni
Bende seninkini kutlarımmm ailenleYaa teşekkür ederim kukriiişiiimbende seni seviyorum
Saol cnm benmHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Sağol canım,hayırlı bayramlarHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).