Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Hepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı . Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
Blue_Peri alsem Evva ASSOSyal Margaret Hale Oriana Nevreste Kukrim yasminsay Minnosprenses E Elif_Eylul C A N O deynepnaz Jenna16 pearlshine WunderLost HAbibte D Dediyy H M Bal0ncuk Tenceresiz kaldim anne
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasın bu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu

Hayırlı bayramlaaaaaar canimm çok şükür yine bir bayrama eristik ne olursa olsunn Bayramlar heyecanlı , herkesin bayramını kutlarım bende

Teşekkür ederim canım sanada hayırlı bayramlar olsun,nice bayramlara sağlıkla huzurla kavuştursun Rabbim

Hayırlı bayramlaaaaaar canimm çok şükür yine bir bayrama eristik ne olursa olsunn Bayramlar heyecanlı , herkesin bayramını kutlarım bende
Canımmm arkadaşım hayırlı bayramların olsun , Seviyorum seni

Reactions: H M
Saol cnm benm
İyi bayramlar

Sağol canım,hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…