- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.986
- 43
Konu açılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açılmış
Konu açılmış
İyiyim canım , sen nasılsın ❤Taze nazende pearlshine , nasılsın?
Çok şükür canım, bende iyiyim hamdolsunİyiyim canım , sen nasılsın ❤
Bu güzelmiş ben geçen 1 tane gördüm çok kalın olmuştu:)İçli köfteyi yapamayan ya da üşenenlere müjde
Ahmet Çakıcı on Instagram: "Bismillahirrahmanirrahim Aylardır içli köfte aparatı istediniz bende araştırdım daha sonra yurtdışında olan bir ürünü sizlerle paylaşıp sizlerden gelen öneri ve fikirlerle ürünü geliştirip farklı bir tasarımda ürün ürett
27K likes, 2,439 comments - vip_ahmet on May 12, 2021: "Bismillahirrahmanirrahim Aylardır içli köfte aparatı istediniz bende araştırdım daha sonra yurtdışında olan bir ürünü sizlerle paylaşıp sizlerden gelen öneri ve fikirlerle ürünü geliştirip farklı bir tasarımda ürün ürettim. Ürün...www.instagram.com
Yeni üretime başlanmış, tanıtımını dün canlı yayında yaptı V.. A....Bu güzelmiş ben geçen 1 tane gördüm çok kalın olmuştu:)
Buna benzer bir taneydi:)Yeni üretime başlanmış, tanıtımını dün canlı yayında yaptı V.. A....
Onu görmedim ben canım. Ama bunun boyutu iyi, benim yaptıklarım gibi minnak minnakBuna benzer bir taneydi:)
Ama çok kalındı:)3-5 ay önce İnstagramda gördüm:)
İncede olmuş:)Onu görmedim ben canım. Ama bunun boyutu iyi, benim yaptıklarım gibi minnak minnak
İçli köfte rahatça 2 ısırıkta bitmeli derdi babaannem. Büyüğü bizde makbul değildir. Malatya’da da mı öyle canım?İncede olmuş:)
Bende minik yaparım:)
Bizimde öyle en fazla 2 ısırıkta biter:)Ama ben daha minik yapıyorum:)İçli köfte rahatça 2 ısırıkta bitmeli derdi babaannem. Büyüğü bizde makbul değildir. Malatya’da da mı öyle canım?
En güzeliBizimde öyle en fazla 2 ısırıkta biter:)Ama ben daha minik yapıyorum:)
Ben birde çiğ iç harcı ile (mantı gibi)yapıyorum.Yoğurtlu oluyor:)Onu ceviz büyüklüğünde yaparım:)En güzeli
Ben geçen hafta yaptım:)Bir haftayı da içli köfte haftası mı yapsak
Hiç çiğ içli yapmadım, ama dediğin gibi daha lezzetli olur. Denemem lazımBen birde çiğ iç harcı ile (mantı gibi)yapıyorum.Yoğurtlu oluyor:)Onu ceviz büyüklüğünde yaparım:)
Ramazanda hiç yapmadımBen geçen hafta yaptım:)
Mantı harcı gibi canım ama çok minik yapıyorum:)Hiç çiğ içli yapmadım, ama dediğin gibi daha lezzetli olur. Denemem lazım
Ispanaklı,kıymalı yaptım en çok unu seviyorlar:)Ramazanda hiç yapmadım