- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Oriana Evva Margaret Hale D Dediyy C A N O WunderLost Minnosprenses RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablan gurban olsun sanayasminsay Nevreste @deynepnaz @HanimKelesimiGetir @Jenna16 @yorgun anneanne @pearlshine ASSOSyal bayramınız kutlu olsun ablalarım
Bak, 6 ay ile seni abladan saymadım canımSeninde kutlu olsun evladım
Hepiniz benden büyüksünüz. abimden de büyüksünüz. para isterimBak, 6 ay ile seni abladan saymadım canım
Ayşe kredi kartının geçerli olduğunu belirtmiş. Kıymetimi bilsinler
Aslında bekliyordum gelmediBak, 6 ay ile seni abladan saymadım canım
Ayşe kredi kartının geçerli olduğunu belirtmiş. Kıymetimi bilsinler
Teşekkür ederim canım seninde hepimizin bayramı mübarek olsunOriana Evva Margaret Hale D Dediyy C A N O WunderLost Minnosprenses RedGirl sizlerin de bayramı kutlu olsun
Borçlu çıkarsınBayram parası ayıracaktın yasminsay ben anlamam çalışmıyoruz etmiyorüz. Kocalar çalışıyor
Sizden aldıklarımı benden küçüklere dağıtıcamBorçlu çıkarsın
Ben küçüğüm benim toplamam lazımHepiniz benden büyüksünüz. abimden de büyüksünüz. para isterim
At ibani çiçeğimKukrim bayramın kutlu olsun çiçeğim. Yaşına göre para topluyorum
Görün görün de utanın. Koca yürekli kukrim TR0850 9009090 ibanımAt ibani çiçeğim
Cep delik, cepken delikHepiniz benden büyüksünüz. abimden de büyüksünüz. para isterim
Onu ben yapıyorum işte. Büyükten alıp küçüğe vericem ki benden para çıkmasınnnBen küçüğüm benim toplamam lazım