- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Ben her hafta sardığımı bilirim4 senelik evliyim. evlendiğim ilk yaz 1 kez sarma sardım. Bi de yarın sarıcam kısmetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her hafta sardığımı bilirim4 senelik evliyim. evlendiğim ilk yaz 1 kez sarma sardım. Bi de yarın sarıcam kısmetse
4 yılda bir yeter4 senelik evliyim. evlendiğim ilk yaz 1 kez sarma sardım. Bi de yarın sarıcam kısmetse
Yemiyor ki yasminim Yese yapacam tepsi tepsi ama yapıyorum, yemiyor. e ben de 2 hafta yiyemem ya aynı şeyi. Çöpe gidiyor. Yazık günah. Geçen hafta dızmana yaptım, 1 tane yemedi. Koca tepsiyi kendim yedimİşte, önünde duvar
De get deyip savur kenara
Büyütülecek bir yemek değil aslında 2 kişiler:)Ben her hafta sardığımı bilirim
Yürüyüşte yasak ,yediğin yararsa sıkıntıAhahah yarın tam olacak
Bebesi olana kadar4 yılda bir yeter
Kıymet bilsin4 yılda bir yeter
Evet maalesef vermem gereken kiloda vat sağlığım için en başta tabiGelinlik için şart
Yemek kokacak ortalık, ne gerek varBüyütülecek bir yemek değil aslında 2 kişiler:)
Belki kocası yemiyordur:)
Ağzının tadını bilmiyorYemiyor ki yasminim Yese yapacam tepsi tepsi ama yapıyorum, yemiyor. e ben de 2 hafta yiyemem ya aynı şeyi. Çöpe gidiyor. Yazık günah. Geçen hafta dızmana yaptım, 1 tane yemedi. Koca tepsiyi kendim yedim
Şimdi yapmıyor o zaman hergün makarnaBebesi olana kadar
Ondan sonra görürüm ben onun kocasını
EvetAğzının tadını bilmiyor
Binada merdiven çıkıp iniyorum normalde oda işe yarıyorYürüyüşte yasak ,yediğin yararsa sıkıntı
4 senelik evliyim. evlendiğim ilk yaz 1 kez sarma sardım. Bi de yarın sarıcam kısmetse
Bende kızları tembihliyorum hiçbir erkek için yapmayın değmezKıymet bilsin
Hic yoktan iyidirBinada merdiven çıkıp iniyorum normalde oda işe yarıyor
Yemek kokmayan ev yaşamıyordur:)Yemek kokacak ortalık, ne gerek var
Aynen yaaaaaBende kızları tembihliyorum hiçbir erkek için yapmayın değmez
Ya bu çok doğru :)Yemek kokmayan ev yaşamıyordur:)