- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Biz yapıyoruz kıymeti yokAynen yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yapıyoruz kıymeti yokAynen yaaaaa
Ölçülerini 1/4 düşür canımYemiyor ki yasminim Yese yapacam tepsi tepsi ama yapıyorum, yemiyor. e ben de 2 hafta yiyemem ya aynı şeyi. Çöpe gidiyor. Yazık günah. Geçen hafta dızmana yaptım, 1 tane yemedi. Koca tepsiyi kendim yedim
Ocak yanmalı:)Ya bu çok doğru :)
Ama kilo vermişim ramazanlıktaHic yoktan iyidir
Aynen öyle canımYemek kokmayan ev yaşamıyordur:)
Aynen canım boşver yapma ciddiyim:)Bi de rahatlık var bende. nasıl olsa annemler yapıyor diyorum. işten de 17.30’da çıkınca zaten hiç uğraşasım gelmiyor. Evde Hazır saran bi abladan aldık birkaç kez. O da efsaneydi. Sarayım diyorum boşver ne yorucan kendini diyor bi yandan işime geliyor aslında
Zaten öyle yapmaya başladımÖlçülerini 1/4 düşür canım
İnsan bazen istiyor, her an annemize gidemeyiz
İlerde çocuğun olunca da evde yapmak için uğraşacaksın. O yüzden minnak ölçülere geç
Canıma minnetAynen canım boşver yapma ciddiyim:)
Biz yapıyoruz alıştırdık normal bir şey ,mecburi bir şey gibi geliyor:)Canıma minnet
Niye öyle diyorsun Nevoş. Benim koca asma yaprağı sarmasını, hıngel’i, çarşaf böreğini falan sevmez. Bende herkesin yaptığını yemem. Ya baharatı farklı gelir, ya yağı bana kokar vs. O yüzden kendi sevdiğim gibi, ağız tadı ile yemek için yaparımAynen canım boşver yapma ciddiyim:)
Bildiğinden eminim canım:)Niye öyle diyorsun Nevoş. Benim koca asma yaprağı sarmasını, hıngel’i, çarşaf böreğini falan sevmez. Bende herkesin yaptığını yemem. Ya baharatı farklı gelir, ya yağı bana kokar vs. O yüzden kendi sevdiğim gibi, ağız tadı ile yemek için yaparım
Bilsin ama yapmasın, ama canı istediğinde de kimseye muhtaç olmasın
Kimse bilmesin, o konuda haklısın, başlarına kalır. Ben dünden beri sersem gibiyim, onu yap, bunu yapBildiğinden eminim canım:)
Onun yazdıklarına bakma istese her şeyi yapar
Yapanın kıymeti yok bu devirde
Benim kızlar içli köfte hariç her şeyi yapar ama dışarıda söylemem.Asla yapmasınlar:)
Aynen yağı ve salçası az asla iyi olmaz:)Benimki artık emekliliğe hazırlık yapıyor. Mutfakta bana yardım etmeler başladı
Yarın mangal için köfteyi makinede yoğurttu, şekil verdi.
Dolma içini hazırladı, salçayı ve yağı ekle dedikçe söylendi
Neden sarmama herkes bayılıyor sanıyorsun dedim, bu kadar yağ ve salçaya beni bula, bende lezzetli olurum dedi
İnternetten tencerelere bakıyor
Hazırız emekliliğe
İşte bizim gibi olmasınlar:)Kimse bilmesin, o konuda haklısın, başlarına kalır. Ben dünden beri sersem gibiyim, onu yap, bunu yap
Kendilerine bilsinler, kâfi
Büyük görümcem, “bu çok yağlı” der. Bir bakmışsın 3 sıra yemişAynen yağı ve salçası az asla iyi olmaz:)
Hele yağ boca ediyoruz
İyi Maşaallah Allah ağzınızın tadını bozmasın
Amin inşaallahBüyük görümcem, “bu çok yağlı” der. Bir bakmışsın 3 sıra yemiş
Amin canım, hepimiz huzurlu olalım inşallah