Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Yemiyor ki yasminim 🤷🏻‍♀️ Yese yapacam tepsi tepsi ama yapıyorum, yemiyor. e ben de 2 hafta yiyemem ya aynı şeyi. Çöpe gidiyor. Yazık günah. Geçen hafta dızmana yaptım, 1 tane yemedi. Koca tepsiyi kendim yedim :olamaz::olamaz::olamaz:
Ölçülerini 1/4 düşür canım🤷🏻‍♀️
İnsan bazen istiyor, her an annemize gidemeyiz🤷🏻‍♀️
İlerde çocuğun olunca da evde yapmak için uğraşacaksın. O yüzden minnak ölçülere geç😍

Bi de rahatlık var bende. nasıl olsa annemler yapıyor diyorum. işten de 17.30’da çıkınca zaten hiç uğraşasım gelmiyor. Evde Hazır saran bi abladan aldık birkaç kez. O da efsaneydi. Sarayım diyorum boşver ne yorucan kendini diyor 🤭 bi yandan işime geliyor aslında 😂😂

Bi de rahatlık var bende. nasıl olsa annemler yapıyor diyorum. işten de 17.30’da çıkınca zaten hiç uğraşasım gelmiyor. Evde Hazır saran bi abladan aldık birkaç kez. O da efsaneydi. Sarayım diyorum boşver ne yorucan kendini diyor 🤭 bi yandan işime geliyor aslında 😂😂
Aynen canım boşver yapma ciddiyim:)

Aynen canım boşver yapma ciddiyim:)
Niye öyle diyorsun Nevoş. Benim koca asma yaprağı sarmasını, hıngel’i, çarşaf böreğini falan sevmez. Bende herkesin yaptığını yemem. Ya baharatı farklı gelir, ya yağı bana kokar vs. O yüzden kendi sevdiğim gibi, ağız tadı ile yemek için yaparım🤷🏻‍♀️
Bilsin ama yapmasın, ama canı istediğinde de kimseye muhtaç olmasın🤷🏻‍♀️

Benimki artık emekliliğe hazırlık yapıyor. Mutfakta bana yardım etmeler başladı🤣🤣
Yarın mangal için köfteyi makinede yoğurttu, şekil verdi.
Dolma içini hazırladı, salçayı ve yağı ekle dedikçe söylendi🤭
Neden sarmama herkes bayılıyor sanıyorsun dedim, bu kadar yağ ve salçaya beni bula, bende lezzetli olurum dedi🤣🤣
İnternetten tencerelere bakıyor🤣🤣
Hazırız emekliliğe 🤣🤣

Niye öyle diyorsun Nevoş. Benim koca asma yaprağı sarmasını, hıngel’i, çarşaf böreğini falan sevmez. Bende herkesin yaptığını yemem. Ya baharatı farklı gelir, ya yağı bana kokar vs. O yüzden kendi sevdiğim gibi, ağız tadı ile yemek için yaparım🤷🏻‍♀️
Bilsin ama yapmasın, ama canı istediğinde de kimseye muhtaç olmasın🤷🏻‍♀️
Bildiğinden eminim canım:)
Onun yazdıklarına bakma istese her şeyi yapar:KK45:
Yapanın kıymeti yok bu devirde:KK12:
Benim kızlar içli köfte hariç her şeyi yapar ama dışarıda söylemem.Asla yapmasınlar:)

Bildiğinden eminim canım:)
Onun yazdıklarına bakma istese her şeyi yapar:KK45:
Yapanın kıymeti yok bu devirde:KK12:
Benim kızlar içli köfte hariç her şeyi yapar ama dışarıda söylemem.Asla yapmasınlar:)
Kimse bilmesin, o konuda haklısın, başlarına kalır. Ben dünden beri sersem gibiyim, onu yap, bunu yap🤷🏻‍♀️
Kendilerine bilsinler, kâfi😍

Benimki artık emekliliğe hazırlık yapıyor. Mutfakta bana yardım etmeler başladı🤣🤣
Yarın mangal için köfteyi makinede yoğurttu, şekil verdi.
Dolma içini hazırladı, salçayı ve yağı ekle dedikçe söylendi🤭
Neden sarmama herkes bayılıyor sanıyorsun dedim, bu kadar yağ ve salçaya beni bula, bende lezzetli olurum dedi🤣🤣
İnternetten tencerelere bakıyor🤣🤣
Hazırız emekliliğe 🤣🤣
Aynen yağı ve salçası az asla iyi olmaz:)
Hele yağ boca ediyoruz:KK70:
İyi Maşaallah Allah ağzınızın tadını bozmasın :KK200:

X