- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Annemde hep öyle derİnşaallah tutsun görelim :)
Aman bir çocuğum daha olsaydı kız olsun derdim:)
Keşke bütün çocuklarım kız olsaydı der
Bugün de dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemde hep öyle derİnşaallah tutsun görelim :)
Aman bir çocuğum daha olsaydı kız olsun derdim:)
Bende kız çocuk hastasıyım :)Annemde hep öyle der
Keşke bütün çocuklarım kız olsaydı der
Bugün de dedi
Hayır beeee. Benim yumurtalar hep gece geç saatlerde çatlıyor. Gece yatmadan mesela 12’de test yapıyorum pik ama nasıl pik, sonra ertesi gün öğlen 12’de yapıyorum bakıyorum test silikleşmiş. Şimdi çatlamaya hazırlık yapıyorlar artık anlıyorumYumuşadın mı
Sabaha kadar bekle o zamanHayır beeee. Benim yumurtalar hep gece geç saatlerde çatlıyor. Gece yatmadan mesela 12’de test yapıyorum pik ama nasıl pik, sonra ertesi gün öğlen 12’de yapıyorum bakıyorum test silikleşmiş. Şimdi çatlamaya hazırlık yapıyorlar artık anlıyorum
Allah günah yazmasın ama oğlum olsa sanki daha bi sevinirim. Kız olunca sanki benim çektiğim her şeyi çekecekmiş gibi geliyor. Kadın olmak gerçekten çok zor.Bir prenses daha gelir .Allah'ım ben onları mıncırsam keşke
Sadece senin geninden almayacakki, kötü düşünmeAllah günah yazmasın ama oğlum olsa sanki daha bi sevinirim. Kız olunca sanki benim çektiğim her şeyi çekecekmiş gibi geliyor. Kadın olmak gerçekten çok zor.
O konuda haklısın ama kadını erkeği yok.Şansları iyi olsun:)Allah günah yazmasın ama oğlum olsa sanki daha bi sevinirim. Kız olunca sanki benim çektiğim her şeyi çekecekmiş gibi geliyor. Kadın olmak gerçekten çok zor.
Ayyy, huyu da aksi babasına çekmesinSadece senin geninden almayacakki, kötü düşünme
Aynen babadan alıyorlar:)Teyzeden ,haladan bile alıyorlar:)Sadece senin geninden almayacakki, kötü düşünme
Öyle ama ben şu vajinadan çok çektim. Kızım da aynı şeyi çeksin istememSadece senin geninden almayacakki, kötü düşünme
Öyle valla ya. Artık erkekleri de korumak çok zor. sapıklık diz boyu… dediğin gibi de evi geçindirmede büyük bir kısım erkekte bitiyor.O konuda haklısın ama kadını erkeği yok.Şansları iyi olsun:)
Bu devirde erkek olmakta artık zor.İşin olacak,paran olacak ailene bakacaksın.Bakamazsan ailen ile sorun yaşayacaksın.Hayat kötü be gülüm:/
al Sonra o çocuğu duvara vurAnnneeeeee, bu ev yemekhane gibi kokuyor, soğanları balkonda kavuuurr! (Karakış)
Yap yap, senin minnakın pek bi tatlı olurYapmıcam çocuk, vaz geçtim
Kocanı vur önceal Sonra o çocuğu duvara vur
Oğlum çok zayıf ama yemek yemeyi çok seviyor.Yaptıklarımı iştahla yiyor:)Annneeeeee, bu ev yemekhane gibi kokuyor, soğanları balkonda kavuuurr! (Karakış)
İnşallah be yasommmYap yap, senin minnakın pek bi tatlı olur
Kocaya boyum yetmiyorKocanı vur önce
Kocası huysuz Ayşe’nin. Ağız tadı ile ev yemeği yapamıyor kadınOğlum çok zayıf ama yemek yemeyi çok seviyor.Yaptıklarımı iştahla yiyor:)
Yani o öyle yedikçe dünya yemek yapasım geliyor.Hiç öyle olmuyor boşverin bu lafları
O zaman yemek yapma odası (kızartma)ayrı olan evler var onlardan alsın karısınaKocası huysuz Ayşe’nin. Ağız tadı ile ev yemeği yapamıyor kadın