- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
Kadayıf yaptım şimdi tadım aşamasına geçtimYok,biz yapmadık
Çatlasın valla yaaa. Solda 2 tane var dedi doktor. Soldan soldan geliyorlar yeminleAh kıyamam,hadi inşallah çatlar
Olursa kız olacak yani :)Çatlasın valla yaaa. Solda 2 tane var dedi doktor. Soldan soldan geliyorlar yeminle
Solda olunca kız mı oluyormuş? Spermden gelen kromozom ile cinsiyet belli oluyor diye biliyorum ama?Olursa kız olacak yani :)
Öyle derler yaSolda olunca kız mı oluyormuş? Spermden gelen kromozom ile cinsiyet belli oluyor diye biliyorum ama?
NasibinmişDünkü tatlım olmadığı iyi olmuş. Bu sayede istediğim tarif boşta kalmış almış oldum. Bugün yapayım diye dünkü tatlıyı hep yedim
Dünkü tatlını merak ettim dogrusuDünkü tatlım olmadığı iyi olmuş. Bu sayede istediğim tarif boşta kalmış almış oldum. Bugün yapayım diye dünkü tatlıyı hep yedim
Ben öyle biliyorum hatta bir yakınımın sol yumurtası yok:)Doktor ondan kızın olmaz demişti.2 oğlu var:)Solda olunca kız mı oluyormuş? Spermden gelen kromozom ile cinsiyet belli oluyor diye biliyorum ama?
Oğlum hep sağ tarafımdaydı hiç sola geçmedi:)Öyle derler ya
Doktora da batıl diyecek şimdiBen öyle biliyorum hatta bir yakınımın sol yumurtası yok:)Doktor ondan kızın olmaz demişti.2 oğlu var:)
Cidden doktoru söyledi:)Doktora da batıl diyecek şimdi
Bilimsel bir gerçekliği var, burda da çok eski bir dr kuzenime söylemişti, hatırlıyorumOğlum hep sağ tarafımdaydı hiç sola geçmedi:)
Kilo aldırdım sanaDünkü tatlım olmadığı iyi olmuş. Bu sayede istediğim tarif boşta kalmış almış oldum. Bugün yapayım diye dünkü tatlıyı hep yedim
Allah AllahBen öyle biliyorum hatta bir yakınımın sol yumurtası yok:)Doktor ondan kızın olmaz demişti.2 oğlu var:)
İnşaallah tutsun görelim :)Bilimsel bir gerçekliği var, burda da çok eski bir dr kuzenime söylemişti, hatırlıyorum
Yumuşadın mıAllah Allahhayırlısı be gülüm. Olsun da yeter ki
Bir prenses daha gelirAllah Allahhayırlısı be gülüm. Olsun da yeter ki