1 yılda 2 hakkımız var 1 yıl sonunda tekrar kazanma hakkımız var.2 hakkımız daha oluyor:)Ne kadar süre mesela
Ona göre arayı açmayın bende
2 hak sonunda 1 yıl bekliyoruz.Nevreste Sponsorlularda da aynı mı aşkom?
Taşındın değil mi hayırlı olsunBende iyiyim abla ev yerleştirmekten biraz yorgunum ama geçer
İyiymiş. Ben sunumu iyice öğrenene kadar kazanamam zaten1 yılda 2 hakkımız var 1 yıl sonunda tekrar kazanma hakkımız var.2 hakkımız daha oluyor:)
Normal yarışlarda 3 hakkımız var.3 haktan sonra 1 yıl alamıyoruz sonra yine 3 hakkımız var:)
Anladim askom:)2 hak sonunda 1 yıl bekliyoruz.
2. kazanma sonrası 1 yıl:)
İyiyiz ne olsun,geldik sohbete biz de :))Merhaba bayrama hazırlıklardan uşrayamadım bu gün neler yapıyorsunuz
İnşaallah nasip diyelim:)İyiymiş. Ben sunumu iyice öğrenene kadar kazanamam zateno yüzden hiç kasmayayim ama kazanma konusunda umudum var.
Sevmiyom jennoş ya hele türk kahvesini hiç sevmiyom hatta bazen kokusu midemi bulandırırKahvesiz duramam evethele sohbetle pek güzel gider ,yapsın yapsın,hazır kahve işte mis:)
Kahve kokusuSevmiyom jennoş ya hele türk kahvesini hiç sevmiyom hatta bazen kokusu midemi bulandırırkociş de kahve hastası senin gibi her gün en az 1 türk kahvesi, 1 nescafe içer
Hoş sohbetler kızlar benim dolma ve sarma yapmam lazım biterse gelirimİyiyiz ne olsun,geldik sohbete biz de :))
Ben evet fasulyeyiM, yaşasın
Kolay gelsin canımHoş sohbetler kızlar benim dolma ve sarma yapmam lazım biterse gelirim
Tabi canım 2 hafta önc hazırladıkKolay gelsin canımYuvalama yapıldı mı
Afiyet olsunTabi canım 2 hafta önc hazırladıkyarın sabah yicez inşallah
Kolay gelsin canımHoş sohbetler kızlar benim dolma ve sarma yapmam lazım biterse gelirim
Ben evet fasulyeyiM, yaşasın
Teşekkür ederim canım bilirsin kahvaltı yapmayız ilk işimiz sabah yuvalama yemekAfiyet olsun