- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim sizde hazırlıklar ne durumdaKolay gelsin canım
Bilirim canımTeşekkür ederim canım bilirsin kahvaltı yapmayız ilk işimiz sabah yuvalama yemek
İyidir,senden naber ?Naber?
Ona da düşkün değilim hiç sevmem çay-kahve ve türevleriniKahve kokusu ben Olabilir canım,bazı insanlar da çaya çok düşkün:)
Rica ederim canım :)Gelen giden olmayacak diye bir şey yapmadık bizTeşekkür ederim canım benim sizde hazırlıklar ne durumda
Taşındım abla teşekkür ederimTaşındın değil mi hayırlı olsun
Şimdiden bayramınız mübarek olsunBilirim canım
Bizde kendimize yaptıkRica ederim canım :)Gelen giden olmayacak diye bir şey yapmadık biz
Bana kahve ikram edersin ama İbiza esligindeOna da düşkün değilim hiç sevmem çay-kahve ve türevlerini
Ben de iyiyim. Kasık ağrım var azıcık yumurtam çatlasa da rahatlasam. 4 aylık gebe gibi göbeğim çıktıİyidir,senden naber ?
Bizde kendimize yapıyoruzRica ederim canım :)Gelen giden olmayacak diye bir şey yapmadık biz
Hiç uğraşacak halim yoktu cancağızım,senden sarma aldım bir tabak ,yeterBizde kendimize yaptık
Sağ ol canım seninde bayramın kutlu olsunŞimdiden bayramınız mübarek olsun
Yok,biz yapmadıkBizde kendimize yapıyoruz
Afiyet olsun cancağzımHiç uğraşacak halim yoktu cancağızım,senden sarma aldım bir tabak ,yeter
Ah kıyamam,hadi inşallah çatlarBen de iyiyim. Kasık ağrım var azıcık yumurtam çatlasa da rahatlasam. 4 aylık gebe gibi göbeğim çıktı
Sağol cancağızımAfiyet olsun cancağzım
Sana eşlik ederim osmanlı kahvesi tarzında kahveler hafif oluyor onlardan içiyorum kendime onu yaparım sana tiryaki kahvesiBana kahve ikram edersin ama İbiza esliginde
Sağol cancağızım