- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aman allahım ben de bir fasulyeyim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman allahım ben de bir fasulyeyim artık
En tazesindenAman allahım ben de bir fasulyeyim artık
Hayır kazandıkları içinOnlar şampiyonBunlar genel yapıcılar oldukları için mi?
Genel yapıcılar çok iyiymiş ya, çok sevdim bu tabiriBunlar genel yapıcılar oldukları için mi?
3 oy var ucunda ,normalİşinize öyle geliyor demek
Çıtır çıtır, 1 günlük taze fasulyeEn tazesinden
Bitti Ali Rızoş bugün ilk keyif kahvemizide içtik, kociş yaptıHayroş,bitti mi işler
Afiyet olsunBitti Ali Rızoş bugün ilk keyif kahvemizide içtik, kociş yaptı Eki Görüntüle 2847987
Gözün aydın,huzurla oturun canımkahve de şahane, pek severimBitti Ali Rızoş bugün ilk keyif kahvemizide içtik, kociş yaptı Eki Görüntüle 2847987
Onlar bir daha kazanamayacakları için öyleler yaniiiiiHayır kazandıkları içinOnlar şampiyon
Aynen öyleÇıtır çıtır, 1 günlük taze fasulye
Belirli bir süre sonra tekrar birinci olabiliyorlarOnlar bir daha kazanamayacakları için öyleler yaniiiii
darısı benim başıma doğumdan bir kaç ay sonraya artık
Teşekkürler ablacım nasılsın görüşmeyeliAfiyet olsun
iyiyim canım sağ ol sen nasılsınTeşekkürler ablacım nasılsın görüşmeyeli
Teşekkürler jennoşcum sen bayılırsın kahveye ben pek sevmem ama eşim yapınca içiyorum aradaGözün aydın,huzurla oturun canımkahve de şahane, pek severim
Ne kadar süre meselaBelirli bir süre sonra tekrar birinci olabiliyorlar
Bende iyiyim abla ev yerleştirmekten biraz yorgunum ama geçeriyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Kahvesiz duramam evet hele sohbetle pek güzel gider ,yapsın yapsın,hazır kahve işte mis:)Teşekkürler jennoşcum sen bayılırsın kahveye ben pek sevmem ama eşim yapınca içiyorum arada
Merhaba bayrama hazırlıklardan uşrayamadım bu gün neler yapıyorsunuz