- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
E bu kocam ekmeksiz sofraya oturmaz. ben de çok aramam. İlla ki doyarız yani neyse, inşallah yeter aldığımız ekmeklerBazı insanlar ekmeksiz doymaz ya demek ki eşinde öyle
Kimisi pilavla bile ekmek yiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bu kocam ekmeksiz sofraya oturmaz. ben de çok aramam. İlla ki doyarız yani neyse, inşallah yeter aldığımız ekmeklerBazı insanlar ekmeksiz doymaz ya demek ki eşinde öyle
Bende mantı ile yerimBazı insanlar ekmeksiz doymaz ya demek ki eşinde öyle
Yetmez ayşo tahminimceE bu kocam ekmeksiz sofraya oturmaz. ben de çok aramam. İlla ki doyarız yani neyse, inşallah yeter aldığımız ekmekler
Hadi canımBende mantı ile yerim
O benim eşim işte, pilav e makarna ile ekmek yiyo banada diyo nasıl yiyorsun öyle diyeBazı insanlar ekmeksiz doymaz ya demek ki eşinde öyle
Yoğurt vardiye dimi kukrişBende mantı ile yerim
Ben yiyemem ya eşimde yemez. Bi kahvaltıda yeniyor bizde ekmek :)O benim eşim işte, pilav e makarna ile ekmek yiyo banada diyo nasıl yiyorsun öyle diye
Maşaallah biz ramazanda ekmek yemedik.Bundan sonra yenir belkiOndan almak aklımıza gelmedi.Yoooooo, 1 köy ekmeği, 2’li sarı buğday ekmeği ve 1 de normal ekmek aldık geldik zagahahahahajaojaba
Biz de bu aralar kızartılmış ekmeğe dadandık. Sabahları 1 ekmek kızartıyorum, köşeleri filan ben yiyorum, gerisini benim adam yiyorBen yiyemem ya eşimde yemez. Bi kahvaltıda yeniyor bizde ekmek :)
Ben de çok aramaM amaMaşaallah biz ramazanda ekmek yemedik.Bundan sonra yenir belkiOndan almak aklımıza gelmedi.
Ondan kilo almıyorsunBen de çok aramaM ama
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Şu aralar çok merak ediyorum alacak mıyım diye. 5 gün kortizon vuruldum ya. Dün aç karnına tartıldım, 52.9’dum. Kahvaltıdan sonra tartıldım 52.8 çıktıMOndan kilo almıyorsun
Bize madalya takacaklar🎖🎖🎖Erkekler öyle oluyor ya
Kızlar daha süslü oluyor ve çeşit çok
Aynen bize var bencede
Düzelmedi mi hala ,ne acayipBen hala beğeni yapamıyorum
Annende zayıf ve sağlık sorunun yok almazsın.Şu aralar çok merak ediyorum alacak mıyım diye. 5 gün kortizon vuruldum ya. Dün aç karnına tartıldım, 52.9’dum. Kahvaltıdan sonra tartıldım 52.8 çıktıM
Bende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.Bölge bölge demek ki bebeğim. Biz de 101’e gittik, sonra bakkala uğradık. İkisi de cumsrtesiye kadar ekmek yok dediler
Yok düzelmediDüzelmedi mi hala ,ne acayip
Ellerine sağlık canımBende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.
Sonra eve geldim, yarın görümcemler geleceklermiş. Bayram sarmamı sarıyorumEki Görüntüle 2847852
Ellerine sağlık cancağızımBende kasaba, manava, markete ve fırına gittim. Fırına sordum, açığız dedi.
Sonra eve geldim, yarın görümcemler geleceklermiş. Bayram sarmamı sarıyorumEki Görüntüle 2847852